- 4,251
- 4,313
- 113
Sansa bak
Ekli dosyalar
-
136.7 KB Görüntüleme: 15
böyle bi ofsayt çok saçma geliyor bana. ofsaytın anlamı ne haksızlık önüne geçmek için konulan kural. burda bedava gol peşinde değil ki adam geri dönüyor hatta.Sansa bak
10 pas yapıldı sonra surdan sonra. Olsun ikinci yarı 1 gole ilk adım gelirböyle bi ofsayt çok saçma geliyor bana. ofsaytın anlamı ne haksızlık önüne geçmek için konulan kural. burda bedava gol peşinde değil ki adam geri dönüyor hatta.
aynen 1 gole won.10 pas yapıldı sonra surdan sonra. Olsun ikinci yarı 1 gole ilk adım gelir
dostum tıklama linki. eğer daha önce bi kredi çekmişliğin varsa kredi dosya ücretlerinin dekontlarını bankadan al, tüketici hakem heyetleri var kaymakamlıkta onlara vereceksin. onlar dosya açıyor hak ediyorsan alıyorsun zaten.Beyler kinu dışı ama bi şey sorcam vakifbankdan kredi filan cekmistim zamanında bana bi mesaj geldi ama tezgahı acaba yorumunuz nedir
VAKIFBANK AiDAT,Dosya Masrafi ve Sigorta ücreti iADE'niz 753,45TL adiniza tanimlanmistir.Hemen Hesab'iniza aktarmak icin tiklayin > kutt.it/iADEVakif B0003
Ya onları biliyorumda az önce böyle bi mesaj gelince dümen olduğunu tahmin ettimdostum tıklama linki. eğer daha önce bi kredi çekmişliğin varsa kredi dosya ücretlerinin dekontlarını bankadan al, tüketici hakem heyetleri var kaymakamlıkta onlara vereceksin. onlar dosya açıyor hak ediyorsan alıyorsun zaten.