Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Rolling saatı kasa 1000 hedef 3000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berking

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
53
28
Fransa dedim iy ust olur 3 tanesine bilw vurmadin aklima yatarsa diyosun bi kere de ben gör

ramo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,898
800
113
Keyif adaminsa rolling yapicam diyor rol de yapmiyoruz o kadar saat kasa toplanmadi biraz da tahmin veren de suc kafa karistirdilar o 2 tane vardi
Kardeşim haklisin bende dedim ya enteresan diye böyle olmaz yani roll

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Vallaha yıldım ben .. Çekilişinin de hamına mamına ...yayım rollingininde . Böle rolling olmaz eziyet olur yeminle kalanlara sağlıcakla şansınız bahtınız açık olsun :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Hayır maç önerisi almıyosun , rollingin mantığı kasa kasa gitmektir onu da yapmıyosun , burda konuşanlardan fikir öneri alsan da onu yapsan hadi ona da eyvallah dicem , ama sen 5 6 saattir nerdeyse 200 ileri 300 geri mantığıyla takılıp burdaki insanlarla ...şak geçiyorsun . Bana ters en azından gene de saygı duyuyorum

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,695
1,389
113
Dostum burada yaklaşık 10saatir seninle olanlar var bırak yarını falan 20şer TL dağıt bu şekil olmaz

ramo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,898
800
113
Aynen yani eğer bir jest yapacaksan şimdi yap şans parası olsu n @

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
la adam çıkıp gitti forumdan ne konuşuyonuz hala yarın ki rollinge katılmayın sizde keyif yapıyo zaten adam yapsın keyfini :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
adı rolling ama rolling ile alakası yok ben burada gollere sevinenlere üzüldüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...