- 413
- 53
- 28
Ya birak ne kasasi abi tutma ya 1.30 saat sonra maci oynuyor abi tm diyorum basket gelmiyor yaYapacak bişey yok kasa yükselmesi Bi türlü nasip
Ya birak ne kasasi abi tutma ya 1.30 saat sonra maci oynuyor abi tm diyorum basket gelmiyor yaYapacak bişey yok kasa yükselmesi Bi türlü nasip
Dostum Haklısın da yapacak bişey yok adamın parasıFransa dedim iy ust olur 3 tanesine bilw vurmadin aklima yatarsa diyosun bi kere de ben gör
Keyif adaminsa rolling yapicam diyor rol de yapmiyoruz o kadar saat kasa toplanmadi biraz da tahmin veren de suc kafa karistirdilar o 2 tane vardiKeyf adamın kafasına göre oynar
Sıkmayın canınızı breDostum Haklısın da yapacak bişey yok adamın parası
Kardeşim haklisin bende dedim ya enteresan diye böyle olmaz yani rollKeyif adaminsa rolling yapicam diyor rol de yapmiyoruz o kadar saat kasa toplanmadi biraz da tahmin veren de suc kafa karistirdilar o 2 tane vardi
Hakliyim da babba 2000 e ciktik gec oldu madem sevincez cekim yapip 5 kisiye 7 kisiye cekilis yapsaydik olmazmiydiKardeşim haklisin bende dedim ya enteresan diye böyle olmaz yani roll