Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Rolling saatı kasa 1000 hedef 3000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
şu oynadığın maçları yüzde 20 bonus ala ala 4 sitede yatır çek yaparak oynasaydın zaten kasa 2 k yı geçmişti :D :D Heycanla bekliyorum bu filmin sonunu umarım başarılı olursun birader

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,535
545
113
juveden gol bekyoruz ilk yarı

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,486
4,422
113
Romaya gol aldım 1 dk olmadan gol oldu ben daha önce 3k yapacağım 20 lira 88 oldu 96da açık kupon var

arkumut

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
115
207
43
şu oynadığın maçları yüzde 20 bonus ala ala 4 sitede yatır çek yaparak oynasaydın zaten kasa 2 k yı geçmişti :D :D Heycanla bekliyorum bu filmin sonunu umarım başarılı olursun birader
başkan dedigin doğruda gerek yok öyle seylere ben böyle hem zevk alarak oynuyorö hem kendım kznamak ıstıyorm hemde bır ıkı arkadasa ufakta olsa yardmcınolmak isterim, ama o dedigin dgru ama bn Pek ugrasamam normalde cok kaybettm bugn cok maç oldugu gun 1 saate 1k cebıme kyup bırakıyorm

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
başkan dedigin doğruda gerek yok öyle seylere ben böyle hem zevk alarak oynuyorö hem kendım kznamak ıstıyorm hemde bır ıkı arkadasa ufakta olsa yardmcınolmak isterim, ama o dedigin dgru ama bn Pek ugrasamam normalde cok kaybettm bugn cok maç oldugu gun 1 saate 1k cebıme kyup bırakıyorm
aynen kardo bole ıyı

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,042
3,128
113
Zulte - Genk 2,5 üst
Juve - Parma 2,5 üst yapıştır gitsin kasa 3 bin olsun artık :)

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,486
4,422
113
Juve 2.5 üst
Barcelona 3.5 üst
Miami ilk çeyrek 54.5 üst
Gelirse gelir gelmezse çay demler devam ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...