- 47,002
- 51,213
- 113
Reis ben napıyım şimdi atıyorlar yine iptal oluyo bende mi var bişey çözemedim ki ben ne zaman mac versem yatıyo bidaha vermeyecem sadece toteme gelcem@Umutks41 ah ah sağlık olsun dost şansızlığı bugün de kıramadık
Reis ben napıyım şimdi atıyorlar yine iptal oluyo bende mi var bişey çözemedim ki ben ne zaman mac versem yatıyo bidaha vermeyecem sadece toteme gelcem@Umutks41 ah ah sağlık olsun dost şansızlığı bugün de kıramadık
Lütfen gelme sen her defasında ekmeğimizden ediyosunReis ben napıyım şimdi atıyorlar yine iptal oluyo bende mi var bişey çözemedim ki ben ne zaman mac versem yatıyo bidaha vermeyecem sadece toteme gelcem
Umut gözünü seveyim 8 e kadar foruma girme kupon gelsin 50 tl Atacam sanaReis ben napıyım şimdi atıyorlar yine iptal oluyo bende mi var bişey çözemedim ki ben ne zaman mac versem yatıyo bidaha vermeyecem sadece toteme gelcem
Dayı ben de o maçta gol olacağı fikrideydim 49 da oldu bı ofsayt dediler 90+da atti ev onu da iptal ettiler@Umutks41 ah ah sağlık olsun dost şansızlığı bugün de kıramadık
20 TL ver bana hadi acilLütfen gelme sen her defasında ekmeğimizden ediyosun