- 1,073
- 418
- 83
Kahveyi yaptım geldim olmamış bu defaSen git biseler yap
Kahveyi yaptım geldim olmamış bu defaSen git biseler yap
Bahia macinda 90da 2 gol birden oldu bunda 1 dane bari olsaRolling'ci Tayfa Kasa 50 Hedef 500 Beraber tek maç seçe seçe kasayı katlarınız..Hedefe Ulaşırsak 5 Kişiye 20 TL Şans Parası..Şans Bizimle olsun Tahminleri Alalım Beyler..
nasil olacak oCasper da 50 yatırıp 150 çekim vermem lazım dusting
Ozaman normal düz Bi yere 48 atalım dustıingvalla tam 50 var . betasusdan cekim yapicam o zamnda gec olur
Olacak burdayım bennnnnnKahveyi yaptım geldim olmamış bu defa
Kar des benimkini çeksem uygun olmazmi önce ama siz bilirsiniz@dusting34 48 TL genco ya atalım 3 kişi katlayalım dediklerinden
sana attim dedigim gibi sen emreyagmur ramo bide isterseniz birini daha alirsiniz ortak kupon yaparsinz sonra bölüşürsünüz1457440095 2 TL fazla atarsın ozaman kral papara limit dolu
valla haci attim bile . guzle bi kupon yaparsiniz 200 vereck 50 50 alirsinizKar des benimkini çeksem uygun olmazmi önce ama siz bilirsiniz
Gecmis olsun nabalim kismetRolling'ci Tayfa Kasa 50 Hedef 500 Beraber tek maç seçe seçe kasayı katlarınız..Hedefe Ulaşırsak 5 Kişiye 20 TL Şans Parası..Şans Bizimle olsun Tahminleri Alalım Beyler..
Sağolasın reis İnşallah tuttururuzsana attim dedigim gibi sen emreyagmur ramo bide isterseniz birini daha alirsiniz ortak kupon yaparsinz sonra bölüşürsünüz
Benide dahil edermis8nizEmre ramo özel mesaj grubu kurun