- 71,308
- 43,843
- 113
Sıradakiler bekleme yapmayalım araya kaynamaya çalışanlar var görüyorum ayıp oluyor
Herkese aynı mesaj atıyorlar zaten kişiye özel canım cicimli mesajlar değilaynı ekran görüntüsüyle hepiniz bonus mu alacaksınız.adamlarda salaktı zaten
31 kişi var bulduk yine sayıyı 😄Sıradakiler bekleme yapmayalım araya kaynamaya çalışanlar var görüyorum ayıp oluyor
Çekim hızına bak vay o değil de reis ne ara oynadın kupon tutturdun çekim verdin valla helal olsunVe geldi beyler anında
4 sıra arkandayım reisss öne doğru sigara uzattim al yakalim bitmez bu sıra31 kişi var bulduk yine sayıyı 😄
Reisim aç kurtlar gibi dadandı millet napsın, alırım bi dal 😄4 sıra arkandayım reisss öne doğru sigara uzattim al yakalim bitmez bu sıra
Al abim uzattım ama ben medley içiyorum bak haberin olsun cigerlerinden bir yanık kokusu gelirse benden değilReisim aç kurtlar gibi dadandı millet napsın, alırım bi dal 😄
O değilde kardesim sıra hızlı düştü bonus mu bitti acabaAl abim uzattım ama ben medley içiyorum bak haberin olsun cigerlerinden bir yanık kokusu gelirse benden değil
Bu ne hız dostÇekim verdim gelirse yazarım
Güncel saatten ekran görüntüsü istiyorlarRossibet en yüksek oranlar ile sizlerle!%35 KINGFREEBET,%20ÇEVRIMSIZ hemen kazanmaya basla.Ilk Üyelik icin DENEME BONUSU bizden! rossibet116.com
2 li kombine 1.50 oran Max çekim 100
Adam bonusa acıkmïş bonus falan gelir diye bülten ayarlamış kendine her oran şartına özel kupon yapmış HahhahshwhshwhshqhhahaBu ne hız dost
Vermedi banaYukarıdaki yazıyı kopyalayın farklı italikde yazın yiyor bu numarayı