Bet dolar bana 20 nakit olarak ekledibu da betdolar gibi...yalanci siteler.yarin 14.00-17.00 arasi diyorlar
Dostum bir bonus vermedi diye siteyi ön yargılama ben bu siteden 6 gün üst üste 300 cektim bundan 2 ay önce %50 papara bonusu varken şimdi şartları değiştiği için oynamıyorum ve çekimler yarım saati geçmiyor hariksbet vs ile karşılaştırmaGerçekten bu siteye yatrim yapan varmı
Kardeşim doğrudur ama bune kactane şikayet var bana yüklemişler ama canlı insan yerine koyup insanlara cvp vermiyor bence güvenilir bı site değil biz iyiye iyi deriz emin ol .Dostum bir bonus vermedi diye siteyi ön yargılama ben bu siteden 6 gün üst üste 300 cektim bundan 2 ay önce %50 papara bonusu varken şimdi şartları değiştiği için oynamıyorum ve çekimler yarım saati geçmiyor hariksbet vs ile karşılaştırma
Ben çektim kardeşim 1 saat önce 10 dakika da geldi
Talebi verdiginde 1'i gecmis miydi?Ben çektim kardeşim 1 saat önce 10 dakika da geldi
Güvenilir site emin ol daha bir şikayet duymadım bu siteden ben deneme bonusu olayını bilmemKardeşim doğrudur ama bune kactane şikayet var bana yüklemişler ama canlı insan yerine koyup insanlara cvp vermiyor bence güvenilir bı site değil biz iyiye iyi deriz emin ol .
Ip den falan nir ya.uk yoksaKardeşim doğrudur ama bune kactane şikayet var bana yüklemişler ama canlı insan yerine koyup insanlara cvp vermiyor bence güvenilir bı site değil biz iyiye iyi deriz emin ol .
Kesinlikle piyasanin en saglam sitelerinden biri.zaten deneme bonussuz girdiler piyasaya(sadece 1 kere happy hours yaptilar bildigim kadariyla) belli bir kitlesi var.simdide o kitleyi buyutme cabasindalar.coklu uyelik falan yoksa yuklerler.Kardeşim doğrudur ama bune kactane şikayet var bana yüklemişler ama canlı insan yerine koyup insanlara cvp vermiyor bence güvenilir bı site değil biz iyiye iyi deriz emin ol .
Bro cewirdim 250 var hesapta son cewrim 15 dk sona bıtıyo paparamı cekım sen ne cektınArkadaslar ben aldım çevirdim ve çekim sagladım ödeme yaptılar ustelik 10dk bile sürmedi bilginize
papara ile çektim 100 tl üstü siliniyorBro cewirdim 250 var hesapta son cewrim 15 dk sona bıtıyo paparamı cekım sen ne cektın