Bitmiş kod canlı dediKodu üye olduktan sonra mı yazıp aliyorsunuz
Aynen dost banada aynısını dediler. Bu siteye para yatırıp oynamayın ama bedava felan birşey verirse de alın 😅👍Siteye fazla hakim olmayın dostlar. Özel oran vermişti 20 oran 200 basiliyordu bastım özel oran geldi sabah 9 güncellenecek dediler bekledim 1 gibi hesaba parayı yatırdı çekim verdi 1 saat sonra red verip parayı ana bakiye düzenlediler sebebini sorduğum da aynı ipden bağlandı deyip parayı hiç ettiler haberiniz olsun be bunu baya kişiye yapmışlar..
Site ağır dolandırıcı kardeş. He deneme bonusu ödemesini yapar 100 200 müşteri kazanmak için ama öbür türlü kazancıni çekemezsin buradanSite ödeme yapiyor ama denemesi bitmis. Saglik olsun Napalim.
Aynen öyle ben şu sözümü eklemeyi unutmusum oraya denemesini oynucaksin kaccaksin yatirim yapip oynanmaz buraya yatirim yapana kadar bi dunya saglam siteler var... en iyisi bu siteden ve buna benzer yerlerden uzak durcaksin...Site ağır dolandırıcı kardeş. He deneme bonusu ödemesini yapar 100 200 müşteri kazanmak için ama öbür türlü kazancıni çekemezsin buradan