- 87,107
- 66,541
- 113
Stres hastalık getiriyormuş reis dokturum söylemiştiKumar oynayan da nasıl ruh hali olur reis hep streslidir 🥸
-Bende tamam dedim
- 🧐 😇
Stres hastalık getiriyormuş reis dokturum söylemiştiKumar oynayan da nasıl ruh hali olur reis hep streslidir 🥸
Ok deyip çıksaydın reisStres hastalık getiriyormuş reis dokturum söylemişti
-Bende tamam dedim
- 🧐 😇
Her şeyini kaybetmiş biri olarak son sığındığım liman Allah'tı. Onun da olmadığını anladım. Bu çok koydu 😓
Allah yok zaten dostumHer şeyini kaybetmiş biri olarak son sığındığım liman Allah'tı. Onun da olmadığını anladım. Bu çok koydu 😓
Helal olsun kraaalll dm gel 20 kaadın hazır 👊🏼🤩Allah yok zaten dostum
Tanrı var
Birden yükselir sular ve yem olur karıncaya balıklarEnayi gözüyle bakılan bu devirde, Hiç olmamayı tercih ederdim. Herkes göreceli duygularını eserinde kalmış, Gerçekten hak edenin hak etmediği bir devirde yaşıyoruz. Öyle Hasret kaldı ki İçten gözleri gülen insanlara, Amasız, fakatsız sevenlere... Onca insan onca kalabalık içinde nasıl olur da yalnız hisseder kendini insan
Benim için mucize pazar günü gerceklestiŞimdi birsürü mücahitler doluşacak aga. Acıyorum size yazık size birsürü mucizeyi görmüyorsunuz diye gelmeye 😁 Ben geçenlerde dine inanmıyorum dedim başladılar vay efendim o öyle değil şöyle diye cevaplar yazmaya. Hiçbirşey de dememiştim halbuki. Sadece inanmıyorum demiştim. Yani eleştiri bile yapmadım
Gala kardeş oncelikle gecmis olsun
Herşeyini kaybetmedin
Sagligin var
Bugun kaybedersin para belki şanssizsin
Moralini bozma
Bi şekilde para bulup sponsor sitelerden adım adım devam et
Hırs yapmayınca illaki kazanacaksın
Tanrimiza Hamd olsun 🤣Allah yok zaten dostum
Tanrı var
İş işten geçti. Fnerbahçe taraftarına yavşayabilmek için sahada saçma sapan anlamsız hareketler yapan Mert Hakan Yandaş denen şahıs, Konya deplasmanında boş kaleye kafayı üstten auta vurmasaydı belki de şampiyon olacaktıkBenim için mucize pazar günü gerceklesti
Gs yi 10 kişi sahasımda yendik 😆😆
Malda yalan, mülkte yalanMevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
Yanlış söz.. doğrusu görelim meblağ ne eyler umarım yüksek eyler..Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler