- 38,685
- 20,177
- 113
Şansın daim olsun ortak
7 sene önceki 100k bu zamanin milyonu 😁devletin ust duzey yoneticisi napsin 50-100kyi. salla gulum yaz gelsin
Dün bastm geldideBol şanslar ortak bas 31 e
O kadar yazı yazmışım okusaydn anlardinReis sen de biraz kuru sıkı sıkıyorsun gibi. Madem rulette bu kadar kazanıyordun ne işin var sporla rollingle falan
Tebrikler ortakDün bastm geldide
Burdaki icraatlarim kuru sikiyi geçti o yüzden bu lafları başkasına şöyle dost tanimadgn bana degilReis sen de biraz kuru sıkı sıkıyorsun gibi. Madem rulette bu kadar kazanıyordun ne işin var sporla rollingle falan
Tebrikler ortak
At yarışı yapcan mıEyvallah ortak gunkuk 2k alıp cikiyrm bu yazıyı yazdıktan sonra hergun öyle yptm 1 saatimi aliyr yeter
Kardeş sen altincagi yaşadığın dönemden önce biri adamın biri 1 milyon kazanmisti.oazandigini kaybedip üstüne evlerini satıp onlarida kaybetmişti.sonrasi intihar bu işte kazanan biz değiliz unutma bunuSize biraz anlatayım istedim bundan 7 sene önce bende iPhone 5s vardı ben o telefonla bir rulet oynardım akıllara zarar para içinde yüzmek deyimi o zamanlar benim için söylenmişti resmen.turkiye bayan basketbol hakeminden tutun şimdi yazmak istemiyorum devlette çalışan üst düzey olsun hesaplarını alır %30 karı benim olmak üzere kasa kasardim 1 sene belkide bundan sonra hayatım boyunca yasayamayacagim bir hayat sürdüm ıssız olmama rağmen.o zaman kar abartmıyorum rahat 2 ev alacak param vardı.bir gün kafam efsanyken o tüm parayı masada bıraktım telefou parçaladım ve 7 senedir en dandik telefon ne varsa onu kullandım ve sadece 1 defa rulete girdim bugün şeytana uyup piyasadaki en pahalı telefou aldım daha ilk günden telefon parasını rullette vurdum güzel günler yakın gibi duruyor bakalım göreceğiz paylaşmak istedim
hayatımda okuduğum en saçma yazı her tarafı sallamasyonSize biraz anlatayım istedim bundan 7 sene önce bende iPhone 5s vardı ben o telefonla bir rulet oynardım akıllara zarar para içinde yüzmek deyimi o zamanlar benim için söylenmişti resmen.turkiye bayan basketbol hakeminden tutun şimdi yazmak istemiyorum devlette çalışan üst düzey olsun hesaplarını alır %30 karı benim olmak üzere kasa kasardim 1 sene belkide bundan sonra hayatım boyunca yasayamayacagim bir hayat sürdüm ıssız olmama rağmen.o zaman kar abartmıyorum rahat 2 ev alacak param vardı.bir gün kafam efsanyken o tüm parayı masada bıraktım telefou parçaladım ve 7 senedir en dandik telefon ne varsa onu kullandım ve sadece 1 defa rulete girdim bugün şeytana uyup piyasadaki en pahalı telefou aldım daha ilk günden telefon parasını rullette vurdum güzel günler yakın gibi duruyor bakalım göreceğiz paylaşmak istedim
rullet oynayıp güzel günler kapıda demek tam bi akıl tutulmasıSize biraz anlatayım istedim bundan 7 sene önce bende iPhone 5s vardı ben o telefonla bir rulet oynardım akıllara zarar para içinde yüzmek deyimi o zamanlar benim için söylenmişti resmen.turkiye bayan basketbol hakeminden tutun şimdi yazmak istemiyorum devlette çalışan üst düzey olsun hesaplarını alır %30 karı benim olmak üzere kasa kasardim 1 sene belkide bundan sonra hayatım boyunca yasayamayacagim bir hayat sürdüm ıssız olmama rağmen.o zaman kar abartmıyorum rahat 2 ev alacak param vardı.bir gün kafam efsanyken o tüm parayı masada bıraktım telefou parçaladım ve 7 senedir en dandik telefon ne varsa onu kullandım ve sadece 1 defa rulete girdim bugün şeytana uyup piyasadaki en pahalı telefou aldım daha ilk günden telefon parasını rullette vurdum güzel günler yakın gibi duruyor bakalım göreceğiz paylaşmak istedim
Alınabilir de o sabır sende varsa helal olsunEyvallah ortak gunkuk 2k alıp cikiyrm bu yazıyı yazdıktan sonra hergun öyle yptm 1 saatimi aliyr yeter