- 6,720
- 2,433
- 113
Geçen gün sana 22:31 de 0 a bas dedim ve sayemde motorsikletini yenilemedin mi recoErosus derse dogrudur bılen bılır
Geçen gün sana 22:31 de 0 a bas dedim ve sayemde motorsikletini yenilemedin mi recoErosus derse dogrudur bılen bılır
Arada at bakarizMaksat muhabbet bakmak isteyen olursa Ekli dosyayı görüntüle 79286
Olm hayırdır sen bugün pek bi kibar pek bi tatlışsın guduuAyrıca arkadaslar bazen burdan rollingte arkadaslar yazıyor o an oyuna odaklı oldugumuza göremiyoruz takmadıgımızdan değil yani
kaybedeceğiz ya ortamı yumusatmaya calısıyorumOlm hayırdır sen bugün pek bi kibar pek bi tatlışsın guduu
Rulet sevmem bılen bılır onu piri @erhanbey22Geçen gün sana 22:31 de 0 a bas dedim ve sayemde motorsikletini yenilemedin mi reco
Niye mort ediyosun şimdi Allah razı olsun sayesinde yazsan ölür müydün hayret ya kınıyorum seniRulet sevmem bılen bılır onu piri @erhanbey22
Tamam tamam senin organların saolsun yazayım şimdiden de relax oynakaybedeceğiz ya ortamı yumusatmaya calısıyorum
Alçak gönüllü ya sen hiç kaybeder misin ?? Iyi gaz veriyoz hadi bakalım akıt gelsinkaybedeceğiz ya ortamı yumusatmaya calısıyorum
Bende yalan yooookNiye mort ediyosun şimdi Allah razı olsun sayesinde yazsan ölür müydün hayret ya kınıyorum seni
Ben bakimmiMaksat muhabbet bakmak isteyen olursa Ekli dosyayı görüntüle 79286
Bak knkaBen bakimmi
sıkıntı suan@erhanbey22 10 dakikada bir uğra soluklan demeye kalmadan kaybettim deme gel arada
Kaçıcam şu erhanbeyimizi de yeşil görelim onu bekliom çok yorgunum sağlık olsun yazmaktan bıktm ona helal demem lazım artkBak knka
Onun olayı discounttan sonra başlıyor , bold pilot gibi sonradan açılıp gerilerden gelerek lider bitirmek@erhanbey22 10 dakikada bir uğra soluklan demeye kalmadan kaybettim deme gel arada
Buyur sıkıntı şuanBak knka
Uyu uyu knkKaçıcam şu erhanbeyimizi de yeşil görelim onu bekliom çok yorgunum sağlık olsun yazmaktan bıktm ona helal demem lazım artk
ÖndeyizBuyur sıkıntı şuan