Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rulette Üst Üste 26 Kere Siyah Gelmesi

Keremonline

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
69
28
18
Arkadaşlar 2017 senesinde rulette masada takılıyorum, biraz renk atıyım dedim masa siyah atıyor ulan dedim bu sefer kırmızı atar kasada 537 TL para var. 3 5 biseyler sallıyorum hep kırmızıya ard arda hep 26 kere siyah attı.

O gün bugündür asla rulette inat etmem ne atarsa bir daha atar der girerim. Sayı ile olsun renk olsun bölge olsun bir daha gelir der girerim.

Ekli dosyalar

sfenks47

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
965
345
63
Bozar oynamayı bende sevmem,ki genelde küçük oynarım ama yinede devam ettirir oynamaktan yanayım.çiftse çift tekse tek bence gelme olasılığı daha yüksek bi oyun stili

mega656

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
575
127
43
Bozar oynamayı bende sevmem,ki genelde küçük oynarım ama yinede devam ettirir oynamaktan yanayım.çiftse çift tekse tek bence gelme olasılığı daha yüksek bi oyun stili
speed auto rulette çok işe yarıyor bu taktik 3 kere tek mi gelmiş basarım direk teke genelde gelir

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Arkadaşlar 2017 senesinde rulette masada takılıyorum, biraz renk atıyım dedim masa siyah atıyor ulan dedim bu sefer kırmızı atar kasada 537 TL para var. 3 5 biseyler sallıyorum hep kırmızıya ard arda hep 26 kere siyah attı.

O gün bugündür asla rulette inat etmem ne atarsa bir daha atar der girerim. Sayı ile olsun renk olsun bölge olsun bir daha gelir der girerim.
Rulette hile yok diyenlere gosterilmesi gereken bir görsel... 3 kere ust uste 4 gelmis oda ayri bir komedi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Ulan bana denk gelse zengindim demekki ben rulette sadece gelen renge basıyorum oynadıgım zaman 😄

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Ben beni bildim bileli rulet oynarim belli bir süre sonra masa takibe aliyor seni bazen 5 kere ayni rakam üst üste geliyor sen ne dersen ters geliyor
Öyle hissedilir de sistem şu atıyorum daha cok siyah mi oynandi kirmizi atiyo,cift mi oynandi tek atiyo insanogluda su mantikla hareket eder yav 5 el kirmizi gelmis artik siyah gelir ,oynuyosun tak kirmizi eee yeter diyon o sinirle kasasini giren binlerce insan yine kirmiziya abaniyo hop yine siyah :D Bu 26 el ust uste siyahin hile disinda bir aciklamasi olmaz butun gun o duzenegin basinda otur araliksiz cevir birak 26 yi 10 kere bile ayni renk atamazsin ust uste. 10 kere bile iyimser 5 kere atamazsin

Qwer123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
477
213
43
Rullette hile yoktur hile gerek yoktur zaten uzun vadeli oynayan her türlü kaybeder

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
5 kez yeşil attı bu oyunda arka arkaya sinirlenip çıkmıştımScreenshot_2020-07-06-18-56-49-744_com.android.chrome.jpg

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
Aynı masada kazansansa kaybetsende çok durmayacaksın, değişik masaları gezip dolaşmak iyi gelir bazen.. çünkü kaybettikçe katlayarak tekrarlıyoruz batıyoruz..

IMG_20201203_103055.jpg

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
2-2-4-5-6-0 bunlar dalga geçer gibi.Top bazen sekip başka yere düşüyor ve kaybediyorum çıldırıyorum o an..Ama futbola göre yinede rulet iyidir. 2 -3 katı veriyor bölgeye göre.