- 4,738
- 4,837
- 113
Savaş Türk'ün düğünüdür atlara binip kılıçları çekip üstlerine gidecezAllam etcekler kullem etcekler bi sekilde bu savaşın içine bizide sokcaklar savaşan ulkelerden daha çok zararı gene biz gorcez
Savaş Türk'ün düğünüdür atlara binip kılıçları çekip üstlerine gidecezAllam etcekler kullem etcekler bi sekilde bu savaşın içine bizide sokcaklar savaşan ulkelerden daha çok zararı gene biz gorcez
Sen bunu deyince, aklıma Diriliş Ertuğrul'u elinde kılıçla izleyen ekip geldi puhahahahhaSavaş Türk'ün düğünüdür atlara binip kılıçları çekip üstlerine gidecez
oooo süper putine verde savaş çıkarmasınsite adı sutbet
çekim miktarı 2500
çekim yöntemi payfix
süre 3 dk
kullanıcı ad yorge61x
Ekli dosyayı görüntüle 211111
şöyle alakasız her konuda alakasız bir sitenin çekim paylaşım dostunu ne zaman görsem bağırıyorum amacınız ne hala teknoloji cahili misiniz bilmiyorum ama gerçekten gülüyorum adam putin mutin diyor gelmiş şutbet postu paylaşıyorsite adı sutbet
çekim miktarı 2500
çekim yöntemi payfix
süre 3 dk
kullanıcı ad yorge61x
Başarıların devamını dilerim.site adı sutbet
çekim miktarı 2500
çekim yöntemi payfix
süre 3 dk
kullanıcı ad yorge61x
Ortalik bayagi karismis.kievden kaciyor insanlarPetrol fiyatı 101 dolara çıkmış bile bakalım nasıl etkisi olacak bizim ekonomiye bu savaşın
Ortalik bayagi karismis.kievden kaciyor insanlar
Valla suan hersey olabilir.is tombalaya döndü ne cikarsa dunyanin bahtina artik.savs bugunde bitebillir butun avrupayi hatta nerdeyse dunyanin uyuk bir kismini savasin icine cekebilir.umarim bi orta yol bulunur insanlar ölmesin sivillere cok uzuluyorumNATO RUSYAYI Vuracak. 3 üncü dünya savaşı başladı
Arkadaş bunu yazabilecek nasıl bir dürtüye sahipsin? İnsanlar canları ile cebelleşiypr, sen bunu mu düşünüyorsun?Karılar gidiyor ddesene üzüldüm