- 769
- 274
- 63
Adana üst fener ust.ruyamda gordum oynayin kazanin.
Tersi çıkarmış rüyaların🤔Adana üst fener ust.ruyamda gordum oynayin kazanin.
Yok bu sefer tutucakTersi çıkarmış rüyaların🤔
Ben rüyamda tek macta 500 oran görüp bayiden 1 tl ye 500 almıştım İngiltere maci city maçıydı skor 5-4 görmüştüm belki 1 ay boyunca kupon asılı kalmıştı bayiden her gören mahallede bana mac ver diyorduAdana üst fener ust.ruyamda gordum oynayin kazanin.
Bi maçı görsen tamam da ikisini birden nasıl gördün 😂😂😂Adana üst fener ust.ruyamda gordum oynayin kazanin.
Gs maçı banko diyorum size üst varAdana üst fener ust.ruyamda gordum oynayin kazanin.
Hakem vara gider 2.50 oran var bets10 da.bu macta vars gitmezse hangi macta gidecek.bunuda oynadimBi maçı görsen tamam da ikisini birden nasıl gördün 😂😂😂
Buna da cok yüklenme oldu bakalimHakem vara gider 2.50 oran var bets10 da.bu macta vars gitmezse hangi macta gidecek.bunuda oynadim
Kesin gidecek o baski ile.gitmemesi imkansizBuna da cok yüklenme oldu bakalim
2. 50 oran nasil verdi ben olsam en fazla 1.60 verirdim.Buna da cok yüklenme oldu bakalim
Fazla yüklenme siteler resmen önceden ne olacağını biliyo ona göre oran açıyorlar eskiden ne desek kazanıyoduk artık öyle değil iyi bilirsin sende2. 50 oran nasil verdi ben olsam en fazla 1.60 verirdim.