Kardesım hesabına nasıl girdin nasıl onaylattın kıBenimde yüklenmiş otomatik 20 TL ama şartları bilmiyorum malesef
Kardesım hesabına nasıl girdin nasıl onaylattın kıBenimde yüklenmiş otomatik 20 TL ama şartları bilmiyorum malesef
Kardeşim üye olduktan sonra destege girdim kapalı oldugu İcin mesaj yazdım kullanıcı adım deneme bonusu istediğimi ve aktivasyon kodu gelmedigi ni yazdım gönderdim 30 dakikadan sonra girdim acmışlar hesabı ve bonus yüklemişler 20 TL gözüküyor ama şartları ögrenemedimKardesım hesabına nasıl girdin nasıl onaylattın kı
Şartları biliyo musun abibenim hesapta kendi kendine onaylanmış kendi kendine 20 tl eklenmiş
sitede promosyon sayfasında açılmıyor ben bu şartlara göre kupon yaptm.ama bu sitenin ödeyeceğini pek sanmöıyorum vakit geçsin diye oynadım.Şartları biliyo musun abi
benimde aynıbenim hesapta kendi kendine onaylanmış kendi kendine 20 tl eklenmiş
Kaç dk sürüyor maksimum yeni üye oldumbenimde aynı
10 dakikayı gecmedi benim fakat kupon yapamadım henüz yetkili degilsin diyorKaç dk sürüyor maksimum yeni üye oldum
ben daha üye olmaya çalışırken aynısını diyo üye olamadımKupon yaptığımda yetkili değilsin diyor
O zaman genel sorun var reisben daha üye olmaya çalışırken aynısını diyo üye olamadım
Onada mail at 2dksurmedi düzelmişben daha üye olmaya çalışırken aynısını diyo üye olamadım
Mailat 2dakka da düzeliyor oldu bende10 dakikayı gecmedi benim fakat kupon yapamadım henüz yetkili degilsin diyor
nereye mail atıyoruz hocamOnada mail at 2dksurmedi düzelmiş
Chat den işte yaz kapalı da çözülür hemennereye mail atıyoruz hocam
nerden meil attınMailat 2dakka da düzeliyor oldu bende