- 5,334
- 3,196
- 113
yok minumum 600 yada 120 gün diyo ortada bıraktı şerefsizlerO yalan oldu abi. Sen su atm isini naptin iade alabildin mi abi
yok minumum 600 yada 120 gün diyo ortada bıraktı şerefsizlerO yalan oldu abi. Sen su atm isini naptin iade alabildin mi abi
Anasının nikahıyok minumum 600 yada 120 gün diyo ortada bıraktı şerefsizler
Yok artıkyok minumum 600 yada 120 gün diyo ortada bıraktı şerefsizler
Sana 1 sövdüyse bize 10 sövdü sen gene iyisin. Adam bize özel video çekip sülale falan bırakmadıBen olayı bilmiyorum ben o gece ona bol şans çarli kardeş diyip uyudum arkamdan sövmüş
Gerçekten o muydu videodaki 😁Sana 1 sövdüyse bize 10 sövdü sen gene iyisin. Adam bize özel video çekip sülale falan bırakmadı
Nerde videolar youtube falan mı atmış🤣🤣Sana 1 sövdüyse bize 10 sövdü sen gene iyisin. Adam bize özel video çekip sülale falan bırakmadı
Yok artık ya kacırmısım ben olayıSana 1 sövdüyse bize 10 sövdü sen gene iyisin. Adam bize özel video çekip sülale falan bırakmadı
Kayıplara karıstı yıne@Garip0 utanma dost 0 landım de
Oydu harbiden adam tek tek kullanıcı adlarımızı söyleyip küfür ediyordu videoa. kişilere özel küfür hazırlıyordu En son ben bunu baya tehdit ettim video attığın iyi oldu adalet sarayında tanıdıklarım var mahmeye vericem seni falan dedim öyle bir tırstıki herkesten özür dilettimGerçekten o muydu videodaki 😁
Nasıl bastırmıyolan limitli bu site ya futbil.macina bile 250 bastırmiyor
Sıkıntılan limitli bu site ya futbil.macina bile 250 bastırmiyor
vallaha limit cikiyor karsima ya dimdirekNasıl bastırmıyo
Vıdeo hala varmıOydu harbiden adam tek tek kullanıcı adlarımızı söyleyip küfür ediyordu videoa. kişilere özel küfür hazırlıyordu En son ben bunu baya tehdit ettim video attığın iyi oldu adalet sarayında tanıdıklarım var mahmeye vericem seni falan dedim öyle bir tırstıki herkesten özür dilettim
Vay be eğlenceyi kaçırmışım 😁Oydu harbiden adam tek tek kullanıcı adlarımızı söyleyip küfür ediyordu videoa. kişilere özel küfür hazırlıyordu En son ben bunu baya tehdit ettim video attığın iyi oldu adalet sarayında tanıdıklarım var mahmeye vericem seni falan dedim öyle bir tırstıki herkesten özür dilettim
Bu forumun gelmiş geçmiş en sayko olayıydı birdaha yaşanmaz böylesi En çok erhanla bana sövmüştü adamYok artık ya kacırmısım ben olayı