- 47,002
- 51,213
- 113
Garip oynamıyorum demekle olmaz hadi yatır bekliyoruz oynamıyorum diyip zaten biz gidince yatırıcan
Aynen kral allah sonumuzu hayır etsinNerden nereye
Onemlı olan burda olmak deıl yegenbunu beğenen 8 kisi + @rioletta
Teşvik yok teşvik yok🤣🤣Garip oynamıyorum demekle olmaz hadi yatır bekliyoruz oynamıyorum diyip zaten biz gidince yatırıcan
Gözlerin kör mü lanŞimdi burada takio edenler kimler aga gönül isterki herkese vermek takio edenler begensin sadece
İlk beğenin dediğin yerde beğenen ilk 7 kişi ve rioelettaŞimdi burada takio edenler kimler aga gönül isterki herkese vermek takio edenler begensin sadece
Ben sabahtan beri iizliyom dostŞimdi burada takio edenler kimler aga gönül isterki herkese vermek takio edenler begensin sadece
furkan dalga mi geciyirsun ayni seyi 3 kere yazdinŞimdi burada takio edenler kimler aga gönül isterki herkese vermek takio edenler begensin sadece
Aynen oylw sabaha 0Varya bende uyku ilaci olsa milyoner olurdum he. Ben hep gece tikildim bu sitelere. Kazanip durunca kral oluyon awq. Duramadin mi opucuk
Tebrikler dostBen sabahtan beri iizliyom dost
Ödülü duyunca birden geliverdin dancy dost yolsuz kalmısa benziyorsunGece gece neye denk geldim.
Hem slot oynuyor hem diktiriyor gaci😂
Müstehcen kelimeleri bile isteye mı öyle kullanmış ben mi yokluktayim bilemedim 😀😀
Bro nerde diktiriyor sardirip izledim bi umut 😁😁😁Gece gece neye denk geldim.
Müstehcen kelimeleri bile isteye mı öyle kullanmış ben mi yokluktayim bilemedim 😀😀
Hemşo konulardandan bağımsız çat diye sürekli slot videoları ve ssleri atman hayra alamet değilGece gece neye denk geldim.