- 7,831
- 2,962
- 113
Zor bence abi onlar yapamaz diye düşünüyorumTemsilciye yazdım bi bakalım düzeltirler belki limtleri @Betriyal Destek
Zor bence abi onlar yapamaz diye düşünüyorumTemsilciye yazdım bi bakalım düzeltirler belki limtleri @Betriyal Destek
Roll 3 adim bSket yap50 k borç veren arkadaşım olsa onun icin seri katil olurum
Oğlanın konum bulamadık pederi abisi falan ulaşamadık tg wp heryerden engellediAdamın numarası sana verdik adamla kanlı bıçaklı olduk kaşar gibi bizim numaramizi orada burada paylaşıyor kansız 3 harfli
Bol şans dilerken bundan bahsedecektim, betriyal limit veriyor diye.. bende de var o yüzden şuan vbetten oynuyorumTemsilciye yazdım bi bakalım düzeltirler belki limtleri @Betriyal Destek
Dolandırıcı gtun teki zaten öyle adama borç nasıl verirsin anlamış değilim herneyse bana uzak Malik E yakın GT oglaniOğlanın konum bulamadık pederi abisi falan ulaşamadık tg wp heryerden engelledi
Birini arıyorsanız Sorgulatabileceğimiz yerler var Numaradan,Plakadan,Adresten,Ad Soyaddan akrabalarının adreslerine kadar bulabiliriz lazımsa.Oğlanın konum bulamadık pederi abisi falan ulaşamadık tg wp heryerden engelledi
Biliyorum reis 2017den beri oynuyorum orda bu yıl üst üste 50bin çektim limiti dibe vurmasâda limit koyduBilemem bana vermedi rotabet den bahsetmiyorum bu arada routebet
Ahmoyu bul bana dert oldu içimeBirini arıyorsanız Sorgulatabileceğimiz yerler var Numaradan,Plakadan,Adresten,Ad Soyaddan akrabalarının adreslerine kadar bulabiliriz lazımsa.
Cok guven verdi yaDolandırıcı gtun teki zaten öyle adama borç nasıl verirsin anlamış değilim herneyse bana uzak Malik E yakın GT oglani
Ciddiysen yazayım biri var amacima ulasirsam 3 k salarim sanaBirini arıyorsanız Sorgulatabileceğimiz yerler var Numaradan,Plakadan,Adresten,Ad Soyaddan akrabalarının adreslerine kadar bulabiliriz lazımsa.
Vermiş belli burada hala ooo adım gibi eminimCok guven verdi ya
Buluruz dayıcım 3k vermene de gerek yok, Veritabanına erişimim vardı ancak sürem bitti. Kiraliyorlar sistemi 1 aylık kullanım $10-$15 dolardan.Ciddiysen yazayım biri var amacima ulasirsam 3 k salarim sana
Reis ben birsey istemiyorum bir yer önerim bak orayaCiddiysen yazayım biri var amacima ulasirsam 3 k salarim sana
Allah kabul etsin dostum, görüşrüz.Neyse iftara kaçıyorum ben hazırlık vs. Aksam inşallah devam
Sanal 30kyi 100 yapabilir mis8n 5.5 bascan yaparsan @MR.YK 30k veriyoVermiş belli burada hala ooo adım gibi eminim
Büyük ihtimalle aynı sistem ama ücretsiz sorgulamadan var bundaBuluruz dayıcım 3k vermene de gerek yok, Veritabanına erişimim vardı ancak sürem bitti. Kiraliyorlar sistemi 1 aylık kullanım $10-$15 dolardan.
Zaten yatarimiz var onuda komaya sokayım öyle gireyim aklımda kalmasın cezaevinde takarım kafaya zaman gecmezBuluruz dayıcım 3k vermene de gerek yok, Veritabanına erişimim vardı ancak sürem bitti. Kiraliyorlar sistemi 1 aylık kullanım $10-$15 dolardan.