- 1,673
- 317
- 83
Ağa hedefe ulaşırsın umarım iki gündür takip ediyoz şansın açılır belki bı kaç kişiye kupon parası gönder istersen
Ağa hedefe ulaşırsın umarım iki gündür takip ediyoz şansın açılır belki bı kaç kişiye kupon parası gönder istersen
Tebrikler
KurudukAğa hedefe ulaşırsın umarım iki gündür takip ediyoz şansın açılır belki bı kaç kişiye kupon parası gönder istersen
Tebrikler devami gelir umarim
Iftar sonrasını bekle dost
Olur reis 100 lirada işimizi gorurArkadaşlar Dağıtımımız ben tam 150-200k yapınca olcak.. Şimdi şu 600 küsür küsüratı 6 kişiye dağıtsak çekim gelince hemen, sonra Diğeri tutunca asıl çekiliş olcak olur mu ne dersiniz ?
Tebrikler reisArkadaşlar Dağıtımımız ben tam 150-200k yapınca olcak.. Şimdi şu 600 küsür küsüratı 6 kişiye dağıtsak çekim gelince hemen, sonra Diğeri tutunca asıl çekiliş olcak olur mu ne dersiniz ?
Ya dost sen kendini bir düzelt önceArkadaşlar Dağıtımımız ben tam 150-200k yapınca olcak.. Şimdi şu 600 küsür küsüratı 6 kişiye dağıtsak çekim gelince hemen, sonra Diğeri tutunca asıl çekiliş olcak olur mu ne dersiniz ?
Kazancın daim olsun reisÇekimi verdik bekliyoruz bakalım ne kdr sürede gelecek..
Agacım kurtarmaya başladınmı çok şükür reis çok şükür HAYDİ bakalımÇekimi verdik bekliyoruz bakalım ne kdr sürede gelecek..
Kazancın daim olsun inşallah dost@Shellac 6 kişi 100 TL yapabilirmiyiz bir Ara Çekiliş ? Sonra 150-200k ya ulaşırsak asıl Çekiliş olcak.
Reis burda olan beğensin takip edenler kazansın daha mantıklı değil mi@Shellac 6 kişi 100 TL yapabilirmiyiz bir Ara Çekiliş ? Sonra 150-200k ya ulaşırsak asıl Çekiliş olcak.
60 yaptık işte bakalım Dünü unutursak bugün de bi 10 kaybım vardı totalde bugün 20k kâr yaptık. Toplam param 200k oldugu zaman 50k sını dün bi arktan borç aldım onu atçam, 150k da kendi param zaten.. Fit olcam amacım dünkü zararı kurtarmak..Agacım kurtarmaya başladınmı çok şükür reis çok şükür HAYDİ bakalım
Shellac baksın karar versin işte bencede olabilir.Reis burda olan beğensin takip edenler kazansın daha mantıklı değil mi
İstemezsen alamazsin insan insana her zaman muhtactir sen nasıl bı insan olmak istiyorsunİnsanlar para isterken hic yüzleri kizarmiyor
Hadi gönlü güzel kardeşim bütün şans senle birlikte olsun aman acele etme reisim60 yaptık işte bakalım Dünü unutursak bugün de bi 10 kaybım vardı totalde bugün 20k kâr yaptık. Toplam param 200k oldugu zaman 50k sını dün bi arktan borç aldım onu atçam, 150k da kendi param zaten.. Fit olcam amacım dünkü zararı kurtarmak..