- 17,159
- 3,263
- 113
bol şanslar gelsin
bol şanslar gelsin
Bol şanslar cano
Reis bosver, kapat dmyiArkadaşlar DM'den kendini bilmez bazı arkadaşlar diyor ki Bilsek takip etmezdik işte Bize dediler ki takip etme göndermez para v.s Kalkıp bana bunu yazıyor.
Yahu daha hedefe ulaşmadan ben 6 kişiye kıyak yapmak istemişim şu yaptıklarına bak. Ne kdr rezil insanlar var.
Yazdığın gibi gelsin
Nerden kapanıyor bu dm allah içn vallahi kafam patladı bide gitmiş rapor etmiş beniReis bosver, kapat dmyi
Bol şans 🤞Arkadaşlar dün yaşadığımız büyük kayıp sonrasında (150k totalde) Bugün umarım hedefimi başarıyla tamamlarım ve sıkıntılarıma bir nebze olsun çare bulmuş olurum.
Öncelikle belirteyim konuda sadece kupon paylaşıcam çok fazla geyik yapmak için katılmayacağım,sohbetlere bakmayacağım çünkü konsantrem çok dağılıyor.
Sadece kuponları paylaşacağım isteyen takip eder..
Betriyal'inde özel olarak bana sunmuş olduğu %10 hediye nakit kampanyası ile Betriyal'den katılım sağlayacağım. Kendilerine teşekkür ederim @Betriyal Destek
Toplam Hedef : 100k
Para adamı bozarBu forumda çıksın bir kişi desin ki
ben SabriBey ile şu sorunu yaşadım.
Sabribey benim paramı vermedi,
Sabribey bana küfür etti,
Sabribey beni yanlış yönlendirdi,
Birisi çıkıp kanıtı ile bunu buraya yazsın ben 58 k yı direk arkadaşa dağıtçam o bana yazana.
Benim arkamdan konuşuyolarmış, konusunu takip etme onun diyolarmış, bilmemneymiş falan filan sallıyor bişeyler.
Kafamı bozdu zaten stresliym.
SabriBey ile şu sorunu yaşadım.Bu forumda çıksın bir kişi desin ki
ben SabriBey ile şu sorunu yaşadım.
Sabribey benim paramı vermedi,
Sabribey bana küfür etti,
Sabribey beni yanlış yönlendirdi,
Birisi çıkıp kanıtı ile bunu buraya yazsın ben 58 k yı direk arkadaşa dağıtçam o bana yazana.
Benim arkamdan konuşuyolarmış, konusunu takip etme onun diyolarmış, bilmemneymiş falan filan sallıyor bişeyler.
Kafamı bozdu zaten stresliym.
Bozdur reis riske gerek yok20k veriyordu şuan 16k bozdurmaya bozdursammi sizce 4k için değer mi bekleyimmi
Ekli dosyayı görüntüle 493658
Bol şanslar dostum giderse 16 k uzer ben olsam bozdudurdum20k veriyordu şuan 16k bozdurmaya bozdursammi sizce 4k için değer mi bekleyimmi
Bol şanslarArkadaşlar dün yaşadığımız büyük kayıp sonrasında (150k totalde) Bugün umarım hedefimi başarıyla tamamlarım ve sıkıntılarıma bir nebze olsun çare bulmuş olurum.
Öncelikle belirteyim konuda sadece kupon paylaşıcam çok fazla geyik yapmak için katılmayacağım,sohbetlere bakmayacağım çünkü konsantrem çok dağılıyor.
Sadece kuponları paylaşacağım isteyen takip eder..
Betriyal'inde özel olarak bana sunmuş olduğu %10 hediye nakit kampanyası ile Betriyal'den katılım sağlayacağım. Kendilerine teşekkür ederim @Betriyal Destek
Toplam Hedef : 100k
boz kral20k veriyordu şuan 16k bozdurmaya bozdursammi sizce 4k için değer mi bekleyimmi
Bozarsam bonus kazancı 2kda ordan silinirmiş neyse dursun ya 14k için bozdurmamboz kral