Ondan uyardık bizde destek dost insiyatif e kalmasın işi diyeKurallar uymak için vardır Enişte bey
Ondan uyardık bizde destek dost insiyatif e kalmasın işi diyeKurallar uymak için vardır Enişte bey
Her zaman olduğu gibi çok nazik ve düşüncelisiniz efendimOndan uyardık bizde destek dost insiyatif e kalmasın işi diye
Takılma Sabricim Yarınımız Meçhul Sen Ne İstiyorsan Onu YapBeyler baya düştük bildiğiniz üzere payfixte 24k kaldı ben biraz bi düşünmek istiyorum dünkü gibi lap diye sıfırlanmıyım bana müsade edin lütfen.
Deminde arkadaşım geldi beni aşağıya çağırdı bu oynadığımı falan duymuş söz vermiştim çünkü herkese biraz tartıştık moralim bozuk gibi sonra devam ederiz gene. Ben kazanırsam kimseyi unutmam gelir burda tüm üyelere dağıtım yaparım beni bilen bilir..
Kusura bakmayın şuanlık biraz düşünmek istiyorum sadece.. Herkese her şey için yine çok teşekkür eder, keyifli forumlar dilerim..
Biraz kafa toplama vakti benim için bu moralle gidersem sıfırlıyoru çünkü
Zaten 6 kişi 100 dağıttık, eğer gönül koyan falan varsa pm atsın onada atıyım sıkıntı değil ama çok azcık bi molaya ihtiyacım var.
Bol sansKumbarabetten Devam 30K Yatırıldı
kupon 1 :
Ekli dosyayı görüntüle 494270
kupon 2 :
Ekli dosyayı görüntüle 494271
Kupon 3:
Ekli dosyayı görüntüle 494272
Bol şanslar 🙏Kumbarabetten Devam 30K Yatırıldı
kupon 1 :
kupon 2 :
Kupon 3:
200 yapmam lazım 100 yetmiyorBunlarda gelirse hiç devam etme aga zaten ulaşmışmışsın rakama bunlar gelirse 100ü buluyor geçiyor fazlasıyla
100 olursa haftasonunu bekle benim fikrim200 yapmam lazım 100 yetmiyor
Sanada bol şans Sabri Bey. Apartman sorunlarıyla ilgilenin biraz evetPek foruma bakmıcam beyler isteyen öyle ufaktan takip edebilir, keyifli forumlar herkese..
En başindan beri takipteyimKumbarabetten Devam 30K Yatırıldı
kupon 1 :
kupon 2 :
Kupon 3: