- 8,218
- 5,600
- 113
Hadi avtodor attığın sayı olsun
bu büyük kupon ve 27k varSon durum nedir sabribey
0-2 önde başladıkk
Doğrudur siz bu mesajı yazarken çekiminiz başarıyla ödenmiştir bu arada Umarım en kısa zamanda bu kaybı toparlarsınız bol şanslar iyi forumlar@Kumbarabet Destek valla Bugün + Dün Toplam net kılçıksız 75k bıraktım size
Bol şanslarbu büyük kupon ve 27k var
Şansın güzel olsun dost
Limitler düşük diye çektim. Fener maçına 4-5k arası aldırıyorduDoğrudur siz bu mesajı yazarken çekiminiz başarıyla ödenmiştir bu arada Umarım en kısa zamanda bu kaybı toparlarsınız bol şanslar iyi forumlar
Sen ne anlatıyon ve abu gözünü seviyim be abla@Kumbarabet Destek Çekim paylaş hakkımı benim burdan bi üyeye çekilş ile falan yada seçerek siz ekleseniz olmaz mı ? Zaten burdan yeterince reklam oluyor çekim paylaşada gerek yok bence, ne dersiniz ?
27k çektim ya şimdi, normalde çekim paylaş yapsam 500 freebet eklicek bende diyorum bana eklemesin burdan her hangi bir üyeye seçerek eklesin.. Çekim paylaş ta yapmıyım nası olsa bu konudan reklam da oldu.. Diye düşündümSen ne anlatıyon ve abu gözünü seviyim be abla
Süper düşünce yardımcı olabiliriz tabiki ama sizlerden ricam KumbaraBet Çekim Paylaşım Alanında Çekiminizi Paylaşmanız. 500₺ freebeti belirlediğiniz bir üyemizin hesabına ekleyebiliriz27k çektim ya şimdi, normalde çekim paylaş yapsam 500 freebet eklicek bende diyorum bana eklemesin burdan her hangi bir üyeye seçerek eklesin.. Çekim paylaş ta yapmıyım nası olsa bu konudan reklam da oldu.. Diye düşündüm
Bol şans bu gelirse bitiyor mu artık hedef 100 bin veriyo