- 23,457
- 9,074
- 113
Sağlık olsun dost
Bir gelir bir gider
Bir gelir bir gider
Bugun sende bizden çok ugraştın aga eline gönlüne Saglık olmadımı lanet olası olmuyor işdeYazık oldu 😔
Yazık oldu valllaha hep kıtı kıtına gitti nasip değilmiş 😔Bugun sende bizden çok ugraştın aga eline gönlüne Saglık olmadımı lanet olası olmuyor işde
AGA tenis cok sıkıntı ya oldum olası kazanamadım oyundanBazı maçlar çok kötü kaçtı ve sen çok acele davrandın 14 k bi setin bilmem kaçıncı sayısına basılmaz dost geçmiş olsun
Kanka rulet gibi sıkıntıAGA tenis cok sıkıntı ya oldum olası kazanamadım oyundan
Hep al takke ver takke öyle aga finalde hep kasa kazanıyor degşmeyen bi oSendeki az @SabriBey bende bozulmamış 200 K borç var sıkma canını düzelir
500 dü erittim dostHep al takke ver takke öyle aga finalde hep kasa kazanıyor degşmeyen bi o
Tenisle ilgili sorusu olan gelsinKanka rulet gibi sıkıntı
Tenisden lKanka rulet gibi sıkıntı
İyi iyi sevindim aga 200 yarısından bölüsü gitmiş vallaha iyi eritmişsn aga biz böyle diyoruz da sen bilirsin nasıl erdgni zor vallaha tebrikler aga500 dü erittim dost
@SULLY napan agamTenisle ilgili sorusu olan gelsin
Kanka bana rulet gibi geliyorTenisle ilgili sorusu olan gelsin
Sen bilmediğinden o ben uzmanımKanka bana rulet gibi geliyor
dost sakin git hırslanıp çok hızlı karar veriyon temkinli git daha da zarara girme derimKayıp bonsunuda kaybettim hırs yaptığım için.
Şimdi son bir 50k borç alıcam ve belki düzeltebilirim bi şekilde bana şans dileyin, kusura bakmayın herkesinde vaktini aldım biraz saçmaladım bazı zamanlar oluyor öyle yapçak bir şey yok..
Aman dost 50 k borç falan alma kayıpta iyice dibe batarsınKayıp bonsunuda kaybettim hırs yaptığım için.
Şimdi son bir 50k borç alıcam ve belki düzeltebilirim bi şekilde bana şans dileyin, kusura bakmayın herkesinde vaktini aldım biraz saçmaladım bazı zamanlar oluyor öyle yapçak bir şey yok..
Kanka hırs işte onu benden başka kimse anlayamaz umarım başarılı olurAman dost 50 k borç falan alma kayıpta iyice dibe batarsın