- 8,226
- 5,605
- 113
Tmm cano sen nasıl dersenAmannnn 1 adım daha at buradan çekelim gidelim
Tmm cano sen nasıl dersenAmannnn 1 adım daha at buradan çekelim gidelim
Onuda çek bnceValla sponsorumuz ve Çekim hızlarında iddialılar. Daha önce bi 7k fln çektim hızlıca gönderdiler sorunsuz. Ben sorun yaşancağını sanmıyorum Kaliteli bir siteye benziyor.
Haydi bakalımTmm cano sen nasıl dersen
Neyseki benim yazdigim barem gelmis dost 😁😁😁Amkne yazdığını bilmez gelir bana laf eder yapram Ekli dosyayı görüntüle 492438
Kardeşim bak kalkıp küfürlü konuşma ben sana saygılı konuşuyorum küfür etmiyorum sen de saygılı ol . Ben zaten açıklamasını yaptım sana attığın fotoda da eminim vs dediğim bir yer yok öyle değil mi ? Gayet iyi açıklamışım . Küfür etme bir daha terbiyesizlerle Ramazan Ramazan ağzımı açtırma benimAmkne yazdığını bilmez gelir bana laf eder yapram Ekli dosyayı görüntüle 492438
Tm çekeriz burdandaBence de bu sitede çok para tutmak sıkıntı olabilir dost
Tartışmaya girmeyelmi lütfenKardeşim bak kalkıp küfürlü konuşma ben sana saygılı konuşuyorum küfür etmiyorum sen de saygılı ol . Ben zaten açıklamasını yaptım sana attığın fotoda da eminim vs dediğim bir yer yok öyle değil mi ? Gayet iyi açıklamışım . Küfür etme bir daha terbiyesizlerle Ramazan Ramazan ağzımı açtırma benim
Az önce böyle diyordun?Mesajı nerenle okuyorsun ? Rahat 10 fark yer dedim eminim vs demedim çamur atma mesajı gözünle oku
Gerek yok kardeşim gece gece konuyu uzatmayaKardeşim bak kalkıp küfürlü konuşma ben sana saygılı konuşuyorum küfür etmiyorum sen de saygılı ol . Ben zaten açıklamasını yaptım sana attığın fotoda da eminim vs dediğim bir yer yok öyle değil mi ? Gayet iyi açıklamışım . Küfür etme bir daha terbiyesizlerle Ramazan Ramazan ağzımı açtırma benim
Kardeşim adam bana yaprak m dicek amk dicek ben kalkıp suçlu mı oluyorum ?Tartışmaya girmeyelmi lütfen
Ben onlara maç sonu 114 dedim
Tamam özür dilerim cnmKardeşim adam bana yaprak m dicek amk dicek ben kalkıp suçlu mı oluyorum ?
Üzüldüm bb küstümDost mudur ne yapramdır aq neyse
2. Çeyrek değişebilir işler