- 17,162
- 6,128
- 113
@zidane36 konuyu okudum sana hak veriyorum sıkma canını bin türlü insan var burda
Jeton ? Payco?? Kripto ?Nerden çekelim Payfix limit doldu, Havalemi çekelim dayıcım zaten Kumbarabet bizi bitirdi Mefete pasifmiş havale ile gönderdi hepsini.. Bide parça parça
teşekkür ederim dostum akşam akşam sinirlerimi bozdu durduk yere.@zidane36 konuyu okudum sana hak veriyorum sıkma canını bin türlü insan var burda
Kullanmadım hiç onları.. Kripto var aslında da aklıma gelmedi ne bileyim bu kolayıma geldi ama hep düdükledi bizi..Jeton ? Payco?? Kripto ?
Boşver dost ona atacağın parayla smali birine bağış yap hayırlı gecelerin olsunteşekkür ederim dostum akşam akşam sinirlerimi bozdu durduk yere.
Bol şanslar dostum
Tümyada gönderdim şimdi oranın bağışçısıyım zaten dostum hiç yoktan 2 kişi karnın doyurur.Boşver dost ona atacağın parayla smali birine bağış yap hayırlı gecelerin olsun
Allah hayrını kabul etsin gece gelir mi etkinlikTümyada gönderdim şimdi oranın bağışçısıyım zaten dostum hiç yoktan 2 kişi karnın doyurur.
Amin , uyuya kalmazsam nba bakıyorum ama bakalımAllah hayrını kabul etsin gece gelir mi etkinlik
Bol şanslar dostumAmin , uyuya kalmazsam nba bakıyorum ama bakalım
Bol şanslar dost
Aga be iyi gidiyoruz sanıyordum pardon geçmiş olsun