Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SabriBey | Kumbarabet Sabah Kuponlarım

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.00

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,226
5,605
113
Her günüm aynı şimdi uğraş bakalım son 6000 tl ile 76k yapmayı :)

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,226
5,605
113
ne kadar kaybettin usta geçmiş olsun
Bitek bugün değilki dostum hep kaybedioz :) Alıyoruz, veriyoruz.. Şu 76k borcu bi ödiyemedim anasını satıyım.. Dün keşke 50 yi gönderseydik.. Neyse bakalım tekrar yaparım inş.

SaldirayAbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,744
3,415
113
Bitek bugün değilki dostum hep kaybedioz :) Alıyoruz, veriyoruz.. Şu 76k borcu bi ödiyemedim anasını satıyım.. Dün keşke 50 yi gönderseydik.. Neyse bakalım tekrar yaparım inş.
Sabri Bey pide parasi ulasmadi ama bol sanslar diliyorum :))

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,226
5,605
113
Sabri Bey pide parasi ulasmadi ama bol sanslar diliyorum :))
Dün sana ulaşamadık mı dost valla kafam karman çorman oldu dün kbkma 16 kişiye dağıtım yaptık kârda olmamamıza rağmen, şimdi dağıtım yaptığımız miktara yakın bir miktarla kendimiz devam ediyoruz :)

SaldirayAbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,744
3,415
113
Dün sana ulaşamadık mı dost valla kafam karman çorman oldu dün kbkma 16 kişiye dağıtım yaptık kârda olmamamıza rağmen, şimdi dağıtım yaptığımız miktara yakın bir miktarla kendimiz devam ediyoruz :)
Kazan da bugun canin saolsun saka yapiyorum kazanc olmadiktan sonra görme bizi bosver kazanç olsun. Takipteyim, bol sanslar olsun.

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,226
5,605
113
Dün VBet maçı vardı bi tane dk 79da bitmişti o iade olmuş Vbettende bi 9k çektim şimdi 15k var bunla ben dönerim yine muhtemelen dünkü kasalara şansım çok kötü gitmezse