- 8,226
- 5,605
- 113
Her günüm aynı şimdi uğraş bakalım son 6000 tl ile 76k yapmayı
Dün berbattı nbaAga ben hayatımda bu kadar ters biten bir NBA Gecesi hiç görmedim...
NAISL gidiyor cigerim toparlayabildnmiHer günüm aynı şimdi uğraş bakalım son 6000 tl ile 76k yapmayı
Dostum zaten yüklü oynuyorsun çok maç ekleyerek gitmişsin biraz daha sakin acele etmeHer günüm aynı şimdi uğraş bakalım son 6000 tl ile 76k yapmayı
nasıl yapcan dostHer günüm aynı şimdi uğraş bakalım son 6000 tl ile 76k yapmayı
🧐 ✅ 👏 👏 😇
yok ya 6k kaldıNAISL gidiyor cigerim toparlayabildnmi
ne kadar kaybettin usta geçmiş olsunyok ya 6k kaldı
Bitek bugün değilki dostum hep kaybedioz Alıyoruz, veriyoruz.. Şu 76k borcu bi ödiyemedim anasını satıyım.. Dün keşke 50 yi gönderseydik.. Neyse bakalım tekrar yaparım inş.ne kadar kaybettin usta geçmiş olsun
Sabri Bey pide parasi ulasmadi ama bol sanslar diliyorum )Bitek bugün değilki dostum hep kaybedioz Alıyoruz, veriyoruz.. Şu 76k borcu bi ödiyemedim anasını satıyım.. Dün keşke 50 yi gönderseydik.. Neyse bakalım tekrar yaparım inş.
Bugün kapatırsın umarım reis herşey gönlünce olsunBitek bugün değilki dostum hep kaybedioz Alıyoruz, veriyoruz.. Şu 76k borcu bi ödiyemedim anasını satıyım.. Dün keşke 50 yi gönderseydik.. Neyse bakalım tekrar yaparım inş.
hep keşkeler s****yo bizi bilirmisinBitek bugün değilki dostum hep kaybedioz Alıyoruz, veriyoruz.. Şu 76k borcu bi ödiyemedim anasını satıyım.. Dün keşke 50 yi gönderseydik.. Neyse bakalım tekrar yaparım inş.
Dün sana ulaşamadık mı dost valla kafam karman çorman oldu dün kbkma 16 kişiye dağıtım yaptık kârda olmamamıza rağmen, şimdi dağıtım yaptığımız miktara yakın bir miktarla kendimiz devam ediyoruzSabri Bey pide parasi ulasmadi ama bol sanslar diliyorum )
herşey gönlünce olsun dostDün sana ulaşamadık mı dost valla kafam karman çorman oldu dün kbkma 16 kişiye dağıtım yaptık kârda olmamamıza rağmen, şimdi dağıtım yaptığımız miktara yakın bir miktarla kendimiz devam ediyoruz
Kazan da bugun canin saolsun saka yapiyorum kazanc olmadiktan sonra görme bizi bosver kazanç olsun. Takipteyim, bol sanslar olsun.Dün sana ulaşamadık mı dost valla kafam karman çorman oldu dün kbkma 16 kişiye dağıtım yaptık kârda olmamamıza rağmen, şimdi dağıtım yaptığımız miktara yakın bir miktarla kendimiz devam ediyoruz
Ah hacım ah dün NBA'ler bizi öyle böyle tokatlamadı.. Yaşam savaşı veriyoruz..Napiyon sabrim
15 k kayıp yaşarsan toplam borç ne kadar oluyorDün VBet maçı vardı bi tane dk 79da bitmişti o iade olmuş Vbettende bi 9k çektim şimdi 15k var bunla ben dönerim yine muhtemelen dünkü kasalara şansım çok kötü gitmezse