- 8,266
- 5,630
- 113
Futbol mu alsak
Pardon ya unuttum onu kbkmayın..Biz aciz Sabri bey 2 saat daha var. Afiyet olsun.
Oruç tutanda para yok tutmayan malı götürüyor dost Allah kabul etsinBiz aciz Sabri bey 2 saat daha var. Afiyet olsun.
Basket iyi gidiyosunFutbol mu alsak
Düzeni bozma derimFutbol mu alsak
Eniste dünya mali dünyada kalir.Oruç tutanda para yok tutmayan malı götürüyor dost Allah kabul etsin
Beyler ben bi yemek yiyip geleceğim buda geldi byük ihtimalle.. Müsadenizi istiyorum az sonra gelicem
Pide için takip ediyoruz dost bizim de bir gün çiçeklerimiz açacakOruç tutanda para yok tutmayan malı götürüyor dost Allah kabul etsin
Bizim kemiklerde dünya da kalacak iyi araştır 200 bin yıllık insan tarihini hani 2 dk gecmıyor ya bazen 200 bin yıl modern insan neler olmuş neler bitmişEniste dünya mali dünyada kalir.
eniste senin gibi böyle diyen biri vardi daha sonra ben mehdiyim diye dolandi ortalikta işkillendirme beniBizim kemiklerde dünya da kalacak iyi araştır 200 bin yıllık insan tarihini hani 2 dk gecmıyor ya bazen 200 bin yıl modern insan neler olmuş neler bitmiş
Herkesin inancı kendine dost enişte ateist oldu hala bulamadı parayı demek ki doğru yol bu da değil deniyoruz hepsini sırayla
Benim işim olmaz öyle şeylerle kandırıldık görünen köy klavuz istemez ayan beyan ortada her şey çocukluktan içimize işleyen korkudan kurtulamıyoruz sadece bir de okuma araştırma olmadığı için sineye çekiyoruzeniste senin gibi böyle diyen biri vardi daha sonra ben mehdiyim diye dolandi ortalikta işkillendirme beni
Otur nereye o gol gelecekdk 85 te kalktı maç anlamadım, birzdan geliyorum ben
Basketten devam kankadk 85 te kalktı maç anlamadım, birzdan geliyorum ben
Yatmış maalesef
dk 85 te maçı kaldırdılar nasıl yattı bu ben anlamadım hala bekliyor açıktaYatmış maalesef
Futbol istedk 85 te maçı kaldırdılar nasıl yattı bu ben anlamadım hala bekliyor açıkta