koy ağırlığını bır seye de insiyatif olsun yatırdığın miktarlarla oynayan kaç kişi var sitede anaparayla üst kazanç limiti var demek ki ondan çektirmiyorYok çektirmediler insiyatif sağlamadılar işte böle olunca biraz soğuyorum
koy ağırlığını bır seye de insiyatif olsun yatırdığın miktarlarla oynayan kaç kişi var sitede anaparayla üst kazanç limiti var demek ki ondan çektirmiyorYok çektirmediler insiyatif sağlamadılar işte böle olunca biraz soğuyorum
Kel alaka dost yatırım mıktarının 50 katı çekim yapabilirsin tarzı yerlerde yaptırmıyorAçıkta kupon varken çekim yapamamak ne alakadır ya
Malesef Sabri Bey@Kumbarabet Destek Hocam açıkta kupon varken çekim yapabiliyor muyuz ?
@Kumbarabet Destek gelsin bence yardımcı olur.Kayıp bonusu hakkım olmamasına rağmen devam ettim ♥koy ağırlığını bır seye de insiyatif olsun yatırdığın miktarlarla oynayan kaç kişi var sitede anaparayla üst kazanç limiti var demek ki ondan çektirmiyor
Bize bi insiyatif sağlanmıyor mu yahu ?Malesef Sabri Bey
İnsiyatif sağlanacak konularda insiyatif sağlıyoruz sizlerde biliyorsunuz fakat bu konuda malesef insiyatif sağlanmıyorBize bi insiyatif sağlanmıyor mu yahu ?
Olur olur kumbara destek özel müşterim dedi mi parayı 2 kere bile gönderirler@Kumbarabet Destek gelsin bence yardımcı olur.Kayıp bonusu hakkım olmamasına rağmen devam ettim ♥
Ok ben yarına kadar oynamıyorum öyleyse kupon sonuçlanınca çekim yaparım. 2fa aktif , şifremide yeniledim bi sıkıntı olmaz zaten.İnsiyatif sağlanacak konularda insiyatif sağlıyoruz sizlerde biliyorsunuz fakat bu konuda malesef insiyatif sağlanmıyor
İnanın elimde olan bir konu değil bu tarz kurallarda malesef insiyatif sağlama hakkımız olmuyor. Bonuslarda vs insiyatif sağlıyoruz fakat bu tarz durumlarda malesefOlur olur kumbara destek özel müşterim dedi mi parayı 2 kere bile gönderirler
At şifre kullanıcı adı bakalım girebiliyor muyuz bi sıkıntı olacaksa kendimiz deneyıp görelimOk ben yarına kadar oynamıyorum öyleyse kupon sonuçlanınca çekim yaparım. 2fa aktif , şifremide yeniledim bi sıkıntı olmaz zaten.
Bakiyenizden 1₺ eksilmez sizden habersiz endişeniz olmasınOk ben yarına kadar oynamıyorum öyleyse kupon sonuçlanınca çekim yaparım. 2fa aktif , şifremide yeniledim bi sıkıntı olmaz zaten.
Senlik bir durum yok ancak istenilse çektirilebilir. Sonuçta talep iletiliyor ve sizde manuel olarak ödeme sağlıyorsunuz, neyse tamam kolay gelsin..İnanın elimde olan bir konu değil bu tarz kurallarda malesef insiyatif sağlama hakkımız olmuyor. Bonuslarda vs insiyatif sağlıyoruz fakat bu tarz durumlarda malesef
Tmm dostumBakiyenizden 1₺ eksilmez sizden habersiz endişeniz olmasın
Canın sağolsun be destek dost son tek sigara kaldı onu da yaktırdın bizeİnanın elimde olan bir konu değil bu tarz kurallarda malesef insiyatif sağlama hakkımız olmuyor. Bonuslarda vs insiyatif sağlıyoruz fakat bu tarz durumlarda malesef
Anlıyorum ama malesef yardımcı olamıyorum elimden gelen bir durum olsa ikiletmem biliyorsunuzeksi puan yazdım ama size haberiniz olsun Kumbarabet
Ok ben yarına kadar oynamıyorum öyleyse kupon sonuçlanınca çekim yaparım. 2fa aktif , şifremide yeniledim bi sıkıntı olmaz zaten.