- 47,002
- 51,213
- 113
Bu çocukta vardı bayadir takipteBeni unutma
Bu çocukta vardı bayadir takipteBeni unutma
Aynen yaz arkadasıdaBeni unutma
Abim sen bana bırak sayfa sayfa inceliyorumSabrı konuda parayı gören begendı zaten sabahtan adamlar vardı at onlara bırak multimidir değilimdir 20 mesajı olan adamların
Yer kalırsa keskin dayıyı yaz şahı yaz sabahtan onlar vardı saldıray vardı sen biliyon kimi devre dışı yapacağınıcuqqam34567
Esmermelek296
Enişte
Mülayim6060
dost (VİP)
Umutks41
9kişi daha bakıyorum hemen
Valla olmadın iyi ki sana lazım olan şey en çok para borçlar bitmesi lazım dost yoksa biz bitecez 😂Aga dost yapsın işte ya yapın bişiler çok streslendim ben az kalsın 0 olcaktım
Vay be eski dost her zaman dosttur duygulandırdın beni dostYer kalırsa keskin dayıyı yaz şahı yaz sabahtan onlar vardı saldıray vardı sen biliyon kimi devre dışı yapacağını
Aman 1 sayfa geri gitmede kendini de çıkarmayasın listeden kardesımAbim sen bana bırak sayfa sayfa inceliyorum
Sen eski dostları hatırlarniydin dostVay be eski dost her zaman dosttur duygulandırdın beni dost
Sende vardın dostVay be eski dost her zaman dosttur duygulandırdın beni dost
Unutursak kalbimiz kurusun dost.Bugün Gebze’den geçtim gözlerim seni aradıSen eski dostları hatırlarniydin dost
Usta kazanman yeter ben çıkarım için takip etmem zaten bı talepte etmem sadece kazanmana odaklandım gerisi fasa fusoAynen yaz arkadasıda
Buradacuqqam34567
Esmermelek296
Enişte
Mülayim6060
dost (VİP)
Umutks41
Eyalet
Saldırayabi
Marinn
Lazistan
Danger30
Elmoradon
Şah
Keskin4455 canım dayım
Gedson
@SabriBey liste bu
Eyv dost bı gün gel çöp arabasinda gezdirelim dostumuzuUnutursak kalbimiz kurusun dost.Bugün Gebze’den geçtim gözlerim seni aradı
Ben nasıl olmam Murat onu anlamadimBurada
Aslında şuan manyak bi kazanç yakalamadık zaten 70k vardı en son. Sabah 46k ile başlamıştım hatta.@SabriBey tebrikler adına sevindim. Son haftalardaki kaybından sonra
Kendi arkadaş cevresini doldurmuş )Burada