- 56,495
- 30,659
- 113
Bende bilmeden once gulmustum ama orada piyasa oluşunca tüm iyi doktorlar oraya klinik acmaya baslamis dediler bilgi o yönde bende tecrube etmedim simdilik saç sorunumda yok şükürEsrar tohumu ekerler aq kafaya orada
Bende bilmeden once gulmustum ama orada piyasa oluşunca tüm iyi doktorlar oraya klinik acmaya baslamis dediler bilgi o yönde bende tecrube etmedim simdilik saç sorunumda yok şükürEsrar tohumu ekerler aq kafaya orada
Yaş kaç suvat agamBende bilmeden once gulmustum ama orada piyasa oluşunca tüm iyi doktorlar oraya klinik acmaya baslamis dediler bilgi o yönde bende tecrube etmedim simdilik saç sorunumda yok şükür
Sana 5 bin freebet vereyim kabulKardeşim ben sac ekimi işiyle uğraşıyorum. Yurtdisindan hasta getiriyoruz, acentam var. Ciddiysen bana yazabilirsin. Bos muhabbetse zaman calmayalım iyi günler
Sarımsak soğan limon nane 🌿 kaynat kısık ateşte suyu çekileme kadar kabuklu şekilde hepsi sonra kremsi pür halıne gelene kadar ez onu kvamını bulunca akşam 1 saat saçına krem gibi yedir sonra yıka 1 ay yap etkili olucaktırSaç dökülmesinin önüne geçebilen varmi acaba
5bin liraya anca traş olursun kralSana 5 bin freebet vereyim kabul