Kafana sularsan devamlı çabuk çıkar😂😂Beyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
Ben yapiyorum ekiciyim ucreti yatirip randevu alin ekelim hemenBeyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
Kjgjkkgfhj göt kılından ektiricem knk sksen iade etmezler 😂😂😂Dost saçı ektirde sor iade var mı kumarsiz kalırsan iade edersin
Kaça 😅😅Ben yapiyorum ekiciyim ucreti yatirip randevu alin ekelim hemen
Normal saçım var yas 27 şakak ve ön tarafi açıklık var tepede biraz açık diger bolgeler de saçım iyi sigara var alkol yok konyada yasiyorum lifehair 17500e hallederiz dedi 30 bin nakit varDostum kaç kök ektireceksin resim atarsan eğer nerede yaptırabılırsın bı tavsiye verebiliriz.
Bütçen ne kadar ? Ense durumun ne ? Şuanki halin açıklığın falan nasıl ?
Hangi şehirde yaşıyorsun ? Yaş kaç ? Alkol sigara kullanıyormusun ?
Kumar parası lazım saç lazımsa bende cokBeyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
Ekici Gökhan derler bu arkadaşa ben ektirdim çok memnunum 23 senedir bu hizmeti veriyorBen yapiyorum ekiciyim ucreti yatirip randevu alin ekelim hemen
Helal mahocum bize atsın katlayip altın sarısı ektirelim dostumuzaSaç ektirme yapacağına o parayı 2 ye katla @Enişte dostumuza da ismarlarsin
İcardi gibi gezeriz dostHelal mahocum bize atsın katlayip altın sarısı ektirelim dostumuza
Musteri memnuniyeti ilkemizdir teşekkürler beyefendiEkici Gökhan derler bu arkadaşa ben ektirdim çok memnunum 23 senedir bu hizmeti veriyor
Helal dost utanmasan uzaktan ekiyoruz dicenDostum kaç kök ektireceksin resim atarsan eğer nerede yaptırabılırsın bı tavsiye verebiliriz.
Bütçen ne kadar ? Ense durumun ne ? Şuanki halin açıklığın falan nasıl ?
Hangi şehirde yaşıyorsun ? Yaş kaç ? Alkol sigara kullanıyormusun ?
Hahah aynen bende öyle düşündüm de yok ekim bitene kadar biraktim jgdhkSen karar verene kadar o 30 u p.c edersin kral.
17.5 pahali diye buluyordum ben zaten 😂 neresi var konyada lifehair bilinen bi yer diye seçtimarkadaş 30k paran varsa 17,500 e yaptıran yere değil de biraz daha pahalı olsun daha kalite olsun tavsiyem
yoksa daha kötü olur sana diyim. peruk gibi gezersin kafanda. sik kılı gibi çıkar saçların afedersin