Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Saç Ektireceğim

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Dostum kaç kök ektireceksin resim atarsan eğer nerede yaptırabılırsın bı tavsiye verebiliriz.
Bütçen ne kadar ? Ense durumun ne ? Şuanki halin açıklığın falan nasıl ?
Hangi şehirde yaşıyorsun ? Yaş kaç ? Alkol sigara kullanıyormusun ?

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
294
122
43
Dostum kaç kök ektireceksin resim atarsan eğer nerede yaptırabılırsın bı tavsiye verebiliriz.
Normal saçım var yas 27 şakak ve ön tarafi açıklık var tepede biraz açık diger bolgeler de saçım iyi sigara var alkol yok konyada yasiyorum lifehair 17500e hallederiz dedi 30 bin nakit var

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,766
1,599
113
Beyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
Kumar parası lazım saç lazımsa bende cok

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Helal dost utanmasan uzaktan ekiyoruz dicen

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,462
2,595
113
ektirdikten sonra dedeyi bırak yok yere ekilen 2 tel saçı da yoldurur kardo

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
arkadaş 30k paran varsa 17,500 e yaptıran yere değil de biraz daha pahalı olsun daha kalite olsun tavsiyem
yoksa daha kötü olur sana diyim. peruk gibi gezersin kafanda. sik kılı gibi çıkar saçların afedersin

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
294
122
43
arkadaş 30k paran varsa 17,500 e yaptıran yere değil de biraz daha pahalı olsun daha kalite olsun tavsiyem
yoksa daha kötü olur sana diyim. peruk gibi gezersin kafanda. sik kılı gibi çıkar saçların afedersin
17.5 pahali diye buluyordum ben zaten 😂 neresi var konyada lifehair bilinen bi yer diye seçtim