- 12,707
- 14,879
- 113
Mami boş yapma git rulet kovalaSen karar verene kadar o 30 u p.c edersin kral.
Mami boş yapma git rulet kovalaSen karar verene kadar o 30 u p.c edersin kral.
Mami rulet mi oynuyomusMami boş yapma git rulet kovala
Ben ruket masasinini gorsem cay tepsisi sanarim ne isim olur ruletle ali salliyor yine 🤣Mami rulet mi oynuyomus
Saatin kaç olduğu harici hersey belli ayrica saate baktikca insanin kumar oynuyasi geliyor uzak durulmali 😅Erhan sana hediye aldım sadıcım Ekli dosyayı görüntüle 362166
Rulet oynasan donun olmazdi dost geçen bir konuda mavi renk giyiyorum demişsin ondan şaşırdımBen ruket masasinini gorsem cay tepsisi sanarim ne isim olur ruletle ali salliyor yine 🤣
O saati takmak 6 aydan basliyo alicimErhan sana hediye aldım sadıcım Ekli dosyayı görüntüle 362166
Yanda düğmesi var basınca top dönüyorSaatin kaç olduğu harici hersey belli ayrica saate baktikca insanin kumar oynuyasi geliyor uzak durulmali 😅
Mami daha geçen 100k vurdum dedin atma şimdiBen ruket masasinini gorsem cay tepsisi sanarim ne isim olur ruletle ali salliyor yine 🤣
Bende kumarı bırakmak için kendime beyin ektirmek istiyorum varmı bildiğiniz yer?Beyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
dostum ektirme değil de bildiğim iyi bir söğüşcü var.yiyebilirsin üzerine beyin de katıyorBende kumarı bırakmak için kendime beyin ektirmek istiyorum varmı bildiğiniz yer?
Olum kokuyodur aw 😂😂 yıkasınlar önceKjgjkkgfhj göt kılından ektiricem knk sksen iade etmezler 😂😂😂
Kral saç ektirme işini genelde Araplar yapıyor kendi kafalarina sana tavsiyem arapca Türkiye'de saç ektirme diye çeviri yapıp arat İstanbul'da bu konuda uzman hastahaneler var fakat bizim turkler le ilgilenmiyorlar cok paran var ise ayrıBeyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
Saçların uzaması 1 yılı buluyor dostum 😎Beyler kumardan bi miktar para vurdum kafaya koydum saç ektiricem işlemler nasıl oluyor kac saate halledilir ve ekim yapildigi belli olmamasi icin kac güne uzar bilginiz var mi 😂
Aynen öyleymiş protez saç daha mı mantıklı acaba hem kesin çözüm 😂TE="Mervece, post: 3510273, member: 70951"]
Saçların uzaması 1 yılı buluyor dostum 😎