Kardeşim kullanıcı adıni yazdım ilgileniyormusunonay gelip yüklenmemesi genelde daha önce bonustan faydalanmış olanlar için yani onay mesajını whatsapptan otomatik atıyorlar aslında acaba daha önce almış olabilir misin kardeş?
Kardeşim kullanıcı adıni yazdım ilgileniyormusunonay gelip yüklenmemesi genelde daha önce bonustan faydalanmış olanlar için yani onay mesajını whatsapptan otomatik atıyorlar aslında acaba daha önce almış olabilir misin kardeş?
İlgileniyorum demekle neyi kasdettiniz anlamadimHayır ben sordum çok yoğun bekleyeceksiniz dedi. Siz ilgileniyorum deyince yazdım.
Sen yine iyisin 30 saatte yüklemişler konunun açıldığı tarihten itibaren başvurupta alamayanlar var Bu arada aldıysan eğer bonusu Fortaleza maçına kg varYa bırakın şu siteyi 30 saatir bonus yüklenmedi 4 tane maç var bonus yüklüo soksun bi tarafına bonusu ben kapattım uyeligi
bonusu uzun süredir yani 48 saati dolduramaya az kalan arkadaşların kullanıcı adlarını toplu bildirmekten bahsetmek istedimİlgileniyorum demekle neyi kasdettiniz anlamadim
Evrak talebi var arkadasim.sahsen ben 100 TL para kazanılan diye kimseye kimlik fotokopisi atmam isteyenlerde dandik sitelerKonu açmasını2802 iyorum buraya yazim dün canlı dan marsbete sordum bonus var mı diye WhatsApp bonusu var dedi numarayı verdi mesaj attım 48 saat içinde 20 tl yatar dedi 15 katı 1.55 en az olan kombine kupon 2 ve üzeri alt üst serbest dedi numara bu 00 356 9955 2802 bi bakın isterseniz sınırsız çekim dedi
Dogru diyon kardeş de marsbete sıkıntı olmaz diye düşünüyorum birde 100 tl için bende atmam ama yüksek miktar çekim için düşünülür benceEvrak talebi var arkadasim.sahsen ben 100 TL para kazanılan diye kimseye kimlik fotokopisi atmam isteyenlerde dandik siteler
bende söyledim binlerce talep var bekleyeceksiniz diyorlar Kapadım girmicem 1 ay sonra bakarımdesteğe söyledim 1 saate yüklediler 48 saati geçmişti