Konuyu açtığımdakaç dk oldu
Konuyu açtığımdakaç dk oldu
Eklendiğinde whatsapptan mesaj geliyormu ? , ana bakiyeye mi yoksa spor bonus kısmına mı yasıyor ?..spor ayrı casıno ayrı 10ar tlymiş
özlem yuzunden bısey anlayan yokCanlı destek de özlem denen biri var durmadan saçmalayıp yüzüme kapatıyor deli midir nedir ayrıca hiç canlı desteğe benzemiyor işkillendim.
Adamım hangi Freespin lafjalby2 havalısın
Yok be oğlum ne havası maksat zaman öldürmekfjalby2 havalısın
Hocam safirbet böyle bişey olması ilginç geldi bana Bi çok gıcık canlı destek gördüm ama bu özlem denen kişi Bi değişikbunlar tam bir namussuzlar sayfayı direk suratıma kapattı canlı destekkk
şlankkkkkkkbunlar tam bir namussuzlar sayfayı direk suratıma kapattı canlı destekkk
eskisi gibi kardeşim değişen bi durum yok aynı yaniEskiden imajla sahipleri aynıydı çok cekim yaptim bu siteden şu an durumları nasıl bilmiyorum
değişik ne kelime bunlar neyin peşinde baglandım şimdi konuyu sölüorumm kimsenin ummrunda deil bu safirbeti bilen varmı nasıl sitee saglammı bilindikmi eğer bilindikse o o..... üzerine giderim benHocam safirbet böyle bişey olması ilginç geldi bana Bi çok gıcık canlı destek gördüm ama bu özlem denen kişi Bi değişik
bunları yazmana gerek yok başlıkta zaten ayrınıtılı yazıo ama yine de sağol bilgilendirmen içinÜst limit yok cekimde