- 34,552
- 19,153
- 113
antibiyotik al tok karnaDevlet hastanesi bide diyo ki burda çekim yapcak doktor yok ilaçları kullan randevu al gel ne ağrı kesici fayda etti ne antibiyotik uyutmuyo yemek yedirmiyo pipetle besleniyorum aw
antibiyotik al tok karnaDevlet hastanesi bide diyo ki burda çekim yapcak doktor yok ilaçları kullan randevu al gel ne ağrı kesici fayda etti ne antibiyotik uyutmuyo yemek yedirmiyo pipetle besleniyorum aw
yada özelde çek yarınDevlet hastanesi bide diyo ki burda çekim yapcak doktor yok ilaçları kullan randevu al gel ne ağrı kesici fayda etti ne antibiyotik uyutmuyo yemek yedirmiyo pipetle besleniyorum aw
Yarına kadar ölmez sağ kalırsam neden olmasınyada özelde çek yarın
Dost Rotabet günceli kaç?17 oransa Maks kaç bastırıyorsa basacak Jokice oradanyada özelde çek yarın
ölmezsin dost kendimden biliyom ama acısı fenaYarına kadar ölmez sağ kalırsam neden olmasın
17 oran ordada tüm betcolarda 17Dost Rotabet günceli kaç?17 oransa Maks kaç bastırıyorsa basacak Jokice oradan
Linki var mı dost ben bir kaç büro dışında oynamıyorum başka bürolarda17 oran ordada tüm betcolarda 17
boz kanka betcoda bikaç sitede basarsınBu işte bir tuhaflık var dostlar.1xBette Jokicin oranı 3’e düştü.Şu anda bozdursam bile kârım var nasıl 17 oran BetcolardaEkli dosyayı görüntüle 307266Ekli dosyayı görüntüle 307267
Awq maçlar oynanmadan bile kazaniyon ballı barakBu işte bir tuhaflık var dostlar.1xBette Jokicin oranı 3’e düştü.Şu anda bozdursam bile kârım var nasıl 17 oran BetcolardaEkli dosyayı görüntüle 307266Ekli dosyayı görüntüle 307267
Linki var mı dost ben bir kaç büro dışında oynamıyorum başka bürolarda
Dost betcoda Rota dışında oynamam başka yerden.Vbet falan onlar kafasını alır.Rotada Maks kaç bastırıyorsa o kadar basarımboz kanka betcoda bikaç sitede basarsın
yanlış bu düzeltirler bozmazsaAwq maçlar oynanmadan bile kazaniyon ballı barak
fazla bastırmazDost betcoda Rota dışında oynamam başka yerden.Vbet falan onlar kafasını alır.Rotada Maks kaç bastırıyorsa o kadar basarım
Nazarın değecek enişte yapma 😂Awq maçlar oynanmadan bile kazaniyon ballı barak