- 11,743
- 5,748
- 113
Vayyyy beee tebriklerrr
O zaman şimdi 1000 tlmiz mi varAhada won
Tebrikler 🙂Ahada won
Niye ki ?Won dedik şimdi ortalık karismasa bari 😁
Laaa gardaş neyse sonuç iyi gerek yok polemiğe tebriklerKardo pısman oldum dedıgıme ya olumsuz olumsuz basıyolar gram zevk alamadım
Knk @YuMii01 ters totem yapmış biz yanlış anladık sonuç güzel bitti hadi öpüşüp barışalım ama yanaktanKardo pısman oldum dedıgıme ya olumsuz olumsuz basıyolar gram zevk alamadım
Teşekkürler kardeş 😁😁 @PikaçuuCanın saolsun hocam
Knk yapma sende gelmez imkansız diye yorumun var awLaaa gardaş neyse sonuç iyi gerek yok polemiğe tebrikler
Kesene bereket dostErhana 1K attım dostlar.Çekim burada en az 10 saat sürüyor vallahi siz beklemeyin diye Türkiye’n bir arkadaştan borç aldım bankam boştu attım
Erhan kimErhana 1K attım dostlar.Çekim burada en az 10 saat sürüyor vallahi siz beklemeyin diye Türkiye’n bir arkadaştan borç aldım bankam boştu attım
Sen onu kelle basi 1000 yaparsın şimdi bir ilk yaari karşılıklı gole tamamdirPara geldi bana ehh düştünüz elime simsi
Kesene bereket dostErhana 1K attım dostlar.Çekim burada en az 10 saat sürüyor vallahi siz beklemeyin diye Türkiye’n bir arkadaştan borç aldım bankam boştu attım
Allah razı olsun morukErhana 1K attım dostlar.Çekim burada en az 10 saat sürüyor vallahi siz beklemeyin diye Türkiye’n bir arkadaştan borç aldım bankam boştu attım
15k çektiğinde çekim paylaş sayfasında gonderini beğenen dostErhan kim
Namı değer erhanbey @EnişteErhan kim
Yine mi senin eline düştüler 😁Para geldi bana ehh düştünüz elime simsi