Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ŞAH / Basket Tekli

Kupon Miktarı
870
Kupon Oranı
1.90

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Dostlar kupon kazanırsa sürekli takipte olan 4 arkadaş vardı.İnanın çok içerdeyim dağıtım yapmak isterim o dostlara ama biraz kasa arttırmam lazım.Ama arttırmadan önce bu 4 arkadaş ortak bir maç verirse 150₺ basayım kazanırsa kazancın tamamını o 4 arkadaşa dağıtalım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,713
47,669
113
Dostlar kupon kazanırsa sürekli takipte olan 4 arkadaş vardı.İnanın çok içerdeyim dağıtım yapmak isterim o dostlara ama biraz kasa arttırmam lazım.Ama arttırmadan önce bu 4 arkadaş ortak bir maç verirse 150₺ basayım kazanırsa kazancın tamamını o 4 arkadaşa dağıtalım
Yanlis yapiyorsun bro.sen o 150yi 4 kisiden birine at 2 baskete atsin o dafirsin 4e bolup.ayrica hic dafitmasan bile dusunmen yeter

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Mantıklı knk😂