Benim kornerinde gelmesi lazımdı aw gudubetlik sendeO iş tamam beyler
En hızlı borsa kimdeyse o alsın paribısu olan sanırımGelelim dağıtım bölümüne.Dostlar kripto ile atabilirim şu anda ben birine.Kripto atabileceğim kim var 30 USDT atayım ben o dağıtsın
Kesıntılerı oluyo onların 31 dolar at ısteesen ben dagıtırım payfıxe cekıpGelelim dağıtım bölümüne.Dostlar kripto ile atabilirim şu anda ben birine.Kripto atabileceğim kim var 30 USDT atayım ben o dağıtsın
Bana güvenen olursa ben yapabilirimGelelim dağıtım bölümüne.Dostlar kripto ile atabilirim şu anda ben birine.Kripto atabileceğim kim var 30 USDT atayım ben o dağıtsın
BTC türk var lo ise yariyorsaGelelim dağıtım bölümüne.Dostlar kripto ile atabilirim şu anda ben birine.Kripto atabileceğim kim var 30 USDT atayım ben o dağıtsın
Güzel seçim kardo 👏👏👏@Marley15 eline sağlık dost.Yemin ederim biliyordum alt olacağını o yüzden -handikap aldım iyi oldu
Liste belli miGelelim dağıtım bölümüne.Dostlar kripto ile atabilirim şu anda ben birine.Kripto atabileceğim kim var 30 USDT atayım ben o dağıtsın
BTC türk paribu hangisini istersin 😀Gelelim dağıtım bölümüne.Dostlar kripto ile atabilirim şu anda ben birine.Kripto atabileceğim kim var 30 USDT atayım ben o dağıtsın
Yarar dost dm gelBTC türk var lo ise yariyorsa
Siz onu halledin.Ben Ömer’le şu dağıtımı halledip geliyorumListe belli mi
Tebrikler reisŞans kardolar gözümüz aydın
@Pikaçuu listeyi ciksrma şansın var mi ben teldeyimSiz onu halledin.Ben Ömer’le şu dağıtımı halledip geliyorum