- 2,471
- 5,541
- 113
Sende uyu bence dost.Saat 7 bizden başka deli kalmamış 😂Hayırlı sabahlar bol şanslar gral
İradeyle alakası yok dost.Kayıp yaşadığımda eskisi gibi üstüne düşmüyorum.Bu maçın Avrupa sitelerinde baremi çok daha üstteydi.Maçın hızlı geçeceğini düşündüm bi deneyeyim olursa olur olmazsa nasip der geçeriz son sigaramızı yakarız dost 😂Helal dost iraden sağlam bu son sigara mı
Senin gibi dostlarla herzaman son tütünümüzü paylaşirik gralİradeyle alakası yok dost.Kayıp yaşadığımda eskisi gibi üstüne düşmüyorum.Bu maçın Avrupa sitelerinde baremi çok daha üstteydi.Maçın hızlı geçeceğini düşündüm bi deneyeyim olursa olur olmazsa nasip der geçeriz son sigaramızı yakarız dost 😂
Allah razı olsun dost 😂Senin gibi dostlarla herzaman son tütünümüzü paylaşirik gral
50 bin olsun 5 bin kaybedeyim ya 0 o gece ya 60 bin olcak o para öyle kaybı sklemenİradeyle alakası yok dost.Kayıp yaşadığımda eskisi gibi üstüne düşmüyorum.Bu maçın Avrupa sitelerinde baremi çok daha üstteydi.Maçın hızlı geçeceğini düşündüm bi deneyeyim olursa olur olmazsa nasip der geçeriz son sigaramızı yakarız dost 😂
Tanıdın mi dostunu ferdi tayfurla Almanya treni filminde başrolü paylasmistiSenin gibi dostlarla herzaman son tütünümüzü paylaşirik gral
Dost o tür durumlarda telefonu evde bırakıp acilen dışarı çıkmazsan sonun nanay 😂50 bin olsun 5 bin kaybedeyim ya 0 o gece ya 60 bin olcak o para öyle kaybı sklemen
500 binin gidiş hikayesini güzel yazdım dost hakkını verdimDost o tür durumlarda telefonu evde bırakıp acilen dışarı çıkmazsan sonun nanay 😂
Evet diyorum doğdu güneşimDost o tür durumlarda telefonu evde bırakıp acilen dışarı çıkmazsan sonun nanay 😂
Dost 500 binden çok var sen yeni hikayelerde yaz 😂500 binin gidiş hikayesini güzel yazdım dost hakkını verdim
Aynen dost haberi geldi geçen sene biliyorumDost 500 binden çok var sen yeni hikayelerde yaz 😂