Helal gülüm müezzin yaz profile de millet neden yatmiyon diye sormasinSon per 44 kalmış essek degillerse gelir moruk
Helal gülüm müezzin yaz profile de millet neden yatmiyon diye sormasinSon per 44 kalmış essek degillerse gelir moruk
Uyyamadim aw gene bozuldu uyku duzenimizHelal gülüm müezzin yaz profile de millet neden yatmiyon diye sormasin
Bozuldumu tutturmak zor gülüm dikiş tutmaz sabriyi bilir misinUyyamadim aw gene bozuldu uyku duzenimiz
Sabri biz olmuşuz gülüm Baksana şu saat olmuş ayaktayiz 🙂Bozuldumu tutturmak zor gülüm dikiş tutmaz sabriyi bilir misin
Dün akşamüstü bankadan 50 milyon cektim gülüm henüz sayım bitmedi ben ondan uyuyamadım senin sıkıntın neSabri biz olmuşuz gülüm Baksana şu saat olmuş ayaktayiz 🙂
Şu 50 milyondan biraz ateşlede aynı dert bizde de olsun 🙂Dün akşamüstü bankadan 50 milyon cektim gülüm henüz sayım bitmedi ben ondan uyuyamadım senin sıkıntın ne
Son per patlatmak için oynadilar
Zar zor geldi knki yatiriyorum ben görüşürükSon per patlatmak için oynadilar
Roll ısterızSağolun dostlar iyi olmuş güzel olmuş
Roll benim tarzın değil Recep.Maç paylaşır çekiliş yada beklemede açarız ilerleyen saatlerdeRoll ısterız
Tamamdır dostRoll benim tarzın değil Recep.Maç paylaşır çekiliş yada beklemede açarız ilerleyen saatlerde