- 2,431
- 5,512
- 113
Bol sans broCümleden selamın aleyküm.Bu gecede Atlantanın hızlı başlayacağını düşünerek en üst baremlerden ilk çeyreğine üst aldım.Bakalım gece maçları ne gösterecek.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 279442
Sağol abiBol sans bro
Bol şanslar gelir buCümleden selamın aleyküm.Bu gecede Atlantanın hızlı başlayacağını düşünerek en üst baremlerden ilk çeyreğine üst aldım.Bakalım gece maçları ne gösterecek.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 279442
Risk almadan viskide içemeyiz Üstad Hissedince oynuyorum yatarsada Atlantanın canı sağolsun bana çok kıyağı olduRiske girmişsin reis trae Young rib sayı aidat üst girsen çok daha iyidi istersen kombinle Young ve lillard ı
Ben 70 üzeri bekliyorumRisk almadan viskide içemeyiz Üstad Hissedince oynuyorum yatarsada Atlantanın canı sağolsun bana çok kıyağı oldu
Bakalım üstadBen 70 üzeri bekliyorum
Bol şanslar dost su gibi aksınlarCümleden selamın aleyküm.Bu gecede Atlantanın hızlı başlayacağını düşünerek en üst baremlerden ilk çeyreğine üst aldım.Bakalım gece maçları ne gösterecek.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 279442
Bol şansCümleden selamın aleyküm.Bu gecede Atlantanın hızlı başlayacağını düşünerek en üst baremlerden ilk çeyreğine üst aldım.Bakalım gece maçları ne gösterecek.Herkese bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 279442
Tebrikler dost
Tebrikler dost