- 71,314
- 43,852
- 113
Yormadı pek tıkır tıkırdıSenin Allah’ını seveyim kardeşim
Yormadı pek tıkır tıkırdıSenin Allah’ını seveyim kardeşim
İlk yarıdan korner tamamladı adamBsk gör tamam mı dost
Adasim tek tek saymis gelmezmi hic 👍Yormadı pek tıkır tıkırdı
Diyecektimki ulan cekim paylas yerimi burasi 😂Bu piyasada Rotabetten iyisi varsa oda Rotabettir.Çekim verdim 30 saniyede ödediler Ekli dosyayı görüntüle 396932
Güle güle harcaBu piyasada Rotabetten iyisi varsa oda Rotabettir.Çekim verdim 30 saniyede ödediler Ekli dosyayı görüntüle 396932
adam nefes alıp verirken hem kupın kazandı hem çekim grldi 😀Bu piyasada Rotabetten iyisi varsa oda Rotabettir.Çekim verdim 30 saniyede ödediler Ekli dosyayı görüntüle 396932
Uçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her kilot Erhancığım 😂Adama 9 korner lazım ilk yarıdan 9 korner geliyo awq bunun kadar şanslısını görmedim
Bol sansŞimdi şöyle bir şey yapalım dostlar. @dost umuz tek başına buradaydı sağolsun varolsun kabul ederse eğer ona bir rol yaptıralım sizlerde oyalanın
Enişte de buradaydı dostUçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her kilot Erhancığım 😂
Karar senin reis nasıl uygun görürsenŞimdi şöyle bir şey yapalım dostlar. @dost umuz tek başına buradaydı sağolsun varolsun kabul ederse eğer ona bir rol yaptıralım sizlerde oyalanın
Tek tek korner saydıEnişte de buradaydı dost
Şansın var konus bakalım Almancı hakkındırUçmasını bilirsen olursun pilot istemesini bilirsen iner sana her kilot Erhancığım 😂
Bence hiç o topa girme dost senin kupon tutturmuslugun yoktur bırak rolü git sigara al iç bari ise yarasınKarar senin reis nasıl uygun görürsen