- 2,471
- 5,541
- 113
Ziyech won yapmış ilkten o tamam bolşanslar renktaşŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884
Bakalım şans yanımızda mı dostDiğer 2 maç da güzel
Alakasız gol oldu Tete topu alıp sürdü ceza sahası pas verdi kontrol edip direk sol ayağıyla sihirini yaptı büyücü 🧙♀️Ziyech won yapmış ilkten o tamam bolşanslar renktaş
Getiricez şansı ayağımıza reisBakalım şans yanımızda mı dost
Bol sansŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884
Sağol Ömer babaBol şans emmi
İzledim şöyle toplar verseler adama yeterki kaleyi görsün raket gibi ayak varAlakasız gol oldu Tete topu alıp sürdü ceza sahası pas verdi kontrol edip direk sol ayağıyla sihirini yaptı büyücü 🧙♀️
Bol şanslar dostŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884
İnşallah gelir dostŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884
Bol şansŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884
Bol şansŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884
Bol sans.bnce shalke maci rahat 4 5 golluk mac.korner hakkinda yorumum yokŞampiyonlar liginde 1 golüne 35Kdan etsede beni Cimbomum her hafta oynamadan duramıyorum.Bu haftada yazdım Hakimin sihirli sol ayağı sayesinde terletsede ilk maç geldi.Kaldı 2 maç herkese güzel bir gün diliyorum dostlarEkli dosyayı görüntüle 396883Ekli dosyayı görüntüle 396884