- 5,300
- 2,488
- 113
boz bi maç soleyım kısa yoldan bat gecArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Ekli dosyayı görüntüle 640492Ekli dosyayı görüntüle 640493Ekli dosyayı görüntüle 640493
Hangi maç Dostboz bi maç soleyım kısa yoldan bat gec
Gelir bozmaArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Ekli dosyayı görüntüle 640492Ekli dosyayı görüntüle 640493Ekli dosyayı görüntüle 640493
Akşam değil dost saat 16:00 da maçbosa aksama kadar bekleme
Bol şanslar dostumArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Beşiktaş maçı dost görsel attım amamaçı sölesen fikir beyan ederdıkde
yok orda sadece kupon tutarı varBeşiktaş maçı dost görsel attım ama
2 tane görsel attım dost Sivas maçı geldi Beşiktaş 3,5 üst kaldı bozdur 900 gelirse 3500yok orda sadece kupon tutarı var
Beşiktaş maçı Dost görsel attımBu ne biçim konu maçı koklayarak mi bulacaz arkadaş. Maçı soylememissin nasıl fikir verebiliriz
Şimdi gördüm dost boz bence ya 3.5 sıkıntı gibiBeşiktaş maçı Dost görsel attım
bızde gorunen sadece ıkı foto var ıkısıde aynı sadece tutarı gösterıyo2 tane görsel attım dost Sivas maçı geldi Beşiktaş 3,5 üst kaldı bozdur 900 gelirse 3500
Bende öyle düşünüyorum Dost haftaya derbi öncesi rotasyon olur mu yoksa goller gelir mi ,kaderine bırakayım mibesıktas ılkyarıdan 2.0 olur 2.5 banko 3.5 belkı