- 5,300
- 2,488
- 113
Hm 900 TL ye daha temiz kupon olabilir dimi 🙏🥺Şimdi gördüm dost boz bence ya 3.5 sıkıntı gibi
Hm 900 TL ye daha temiz kupon olabilir dimi 🙏🥺Şimdi gördüm dost boz bence ya 3.5 sıkıntı gibi
bekle kanka tuttuğum maç diyorsun bir şey kalmamış pişman olursunAkşam değil dost saat 16:00 da maç
@sahgec09 besıktas ılkyarıdan 2.0 yapacak 3 kesın olur benı dınlersen mak dk25 de 2.0 olur o ozaman hemen boz gec 2000 açar bozuma 3.5 üstü gelir diye bekle zor ama kesın gelmezde deıl 3bankoArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Ekli dosyayı görüntüle 640492Ekli dosyayı görüntüle 640493Ekli dosyayı görüntüle 640493
900 TL 3 maç bulsam yine ayni paraları alabiliriz herhalde ama tek maçı beklemek mi doğru olan yoksa garantiden 3 maç bulmak mi valla kafam karıştı yarım saat var maçın başlamasınaBence boz 2.5 üste bas
Tamam dost öyle yapicam 🙏@sahgec09 besıktas ılkyarıdan 2.0 yapacak 3 kesın olur benı dınlersen mak dk25 de 2.0 olur o ozaman hemen boz gec 2000 açar bozuma 3.5 üstü gelir diye bekle zor ama kesın gelmezde deıl 3banko
sukadarını soleyım 1.50 orandan superlıgde ılkyarı 2gol kesın cıkıyo bazen 3 bile bozma ama erkenden 2.0 dedıgı vakıt bozBende öyle düşünüyorum Dost haftaya derbi öncesi rotasyon olur mu yoksa goller gelir mi ,kaderine bırakayım mi
farkeden bısey olmayacak bozma takıpteyız900 TL 3 maç bulsam yine ayni paraları alabiliriz herhalde ama tek maçı beklemek mi doğru olan yoksa garantiden 3 maç bulmak mi valla kafam karıştı yarım saat var maçın başlamasına
Ben olsam bozmam kardesArkadaşlar ne yapayım sizce son maç kendi tuttuğum takım milli ara sonrası iyi bir maç olacak ve gollü geçer diyorum sizce bozayim mi ne yapayım ya da bekleyip gelirse 3 dosta 100 Payfix yapalım 🙏🥺
Ekli dosyayı görüntüle 640492Ekli dosyayı görüntüle 640493Ekli dosyayı görüntüle 640493
Canlı izleyip analiz edelim dost her şekilde ilk yarı 2 gol olur ve bozdur 1500 falan verir herhaldesukadarını soleyım 1.50 orandan superlıgde ılkyarı 2gol kesın cıkıyo bazen 3 bile bozma ama erkenden 2.0 dedıgı vakıt boz
ıkı gol erkenden gelsın dırek 2.500 falan acar zaten öle açarsa dırek gelmez 2000 falan açarsa belkı gelir ama gelmez ya kısacası baslamasını bekle bozum 2000 i gördümü boz gecCanlı izleyip analiz edelim dost her şekilde ilk yarı 2 gol olur ve bozdur 1500 falan verir herhalde
3 olur 4 zor bende aynı fıkırdeyım kanka napıyon ıstemısın evdemıJimnastik maçı 3.5 olmaz
Tamam Dost 🙏ıkı gol erkenden gelsın dırek 2.500 falan acar zaten öle açarsa dırek gelmez 2000 falan açarsa belkı gelir ama gelmez ya kısacası baslamasını bekle bozum 2000 i gördümü boz gec
Evdeyim dostum aynı devam sen napıyosn pek uğramazdn buralara3 olur 4 zor bende aynı fıkırdeyım kanka napıyon ıstemısın evdemı
bugun tatılya kanka 😎 yolsuzum zaten orda burda dolanıyomEvdeyim dostum aynı devam sen napıyosn pek uğramazdn buralara