- 5,701
- 2,622
- 113
Aynen ama dedim ki ev sahibi atarsa 90+da olsa gelir dedim yanilmadim güzel oldu dostValla böyle bı sans yok la hem kg geldi hem 3.5 geldi 32dkda
Aynen ama dedim ki ev sahibi atarsa 90+da olsa gelir dedim yanilmadim güzel oldu dostValla böyle bı sans yok la hem kg geldi hem 3.5 geldi 32dkda
Bende yanılmadimAynen ama dedim ki ev sahibi atarsa 90+da olsa gelir dedim yanilmadim güzel oldu dost
Ben hayatta 3.5 oynadığım maçın ilk yarısı 0.0 bitmisken gelip konu açmam sen inanmissinki açtın.umarim sağlam cukka olmuşturAynen ama dedim ki ev sahibi atarsa 90+da olsa gelir dedim yanilmadim güzel oldu dost
Olsun düşünmen yeter şansın daim olsunDostlar kupon henüz sonuçlanmadı,sonuclansin çekim hemen gelir diye düşünüyorum 3 dostuma ulaştıim 🙏 gönül istiyor ki buradaki tüm destek veren arkadaşlarıma ulaşım sagkayayim 🙏🥹mavi takip etmekten konuya çok vakıf olamadım konuya bakıp bir arkadaşa daha selâm vericem dm den 🙏pozitif enerjiniz için teşekkür ederim @Shellac Adminim burası tamam🥳
Takıp edemedım ameliyattaydım kazananlara tebriklerDostlar kupon henüz sonuçlanmadı,sonuclansin çekim hemen gelir diye düşünüyorum 3 dostuma ulaştıim 🙏 gönül istiyor ki buradaki tüm destek veren arkadaşlarıma ulaşım sagkayayim 🙏🥹mavi takip etmekten konuya çok vakıf olamadım konuya bakıp bir arkadaşa daha selâm vericem dm den 🙏pozitif enerjiniz için teşekkür ederim @Shellac Adminim burası tamam🥳
Geçmiş Olsun Dost önemli bir şey yoktur umarım 🙏Takıp edemedım ameliyattaydım kazananlara tebrikler
Bar ol dost teşekkür ederim 🙏Olsun düşünmen yeter şansın daim olsun
Geçmiş olsun dostum hayırdır inşallahTakıp edemedım ameliyattaydım kazananlara tebrikler
Yok reıs Saolasın nasır aldırdım 😀😀Geçmiş Olsun Dost önemli bir şey yoktur umarım 🙏
🙏☺☺ Geçmiş Olsun dost tamamdırYok reıs Saolasın nasır aldırdım 😀😀
Sağ ol dostum paylaştıkça güzelleşelim her daim 🤗Sans parasi için tskrler @sahgec09 şansın daim olsun kardes
Tebrikler abi her zaman konularda denk geldik pozitif adamsın kazanman beni de mutlu etti daha nice kazançlara iyi akşamlarDostlar kupon henüz sonuçlanmadı,sonuclansin çekim hemen gelir diye düşünüyorum 3 dostuma ulaştıim 🙏 gönül istiyor ki buradaki tüm destek veren arkadaşlarıma ulaşım sagkayayim 🙏🥹mavi takip etmekten konuya çok vakıf olamadım konuya bakıp bir arkadaşa daha selâm vericem dm den 🙏pozitif enerjiniz için teşekkür ederim @Shellac Adminim burası tamam🥳
Tebrikler dostDostlar kupon henüz sonuçlanmadı,sonuclansin çekim hemen gelir diye düşünüyorum 3 dostuma ulaştıim 🙏 gönül istiyor ki buradaki tüm destek veren arkadaşlarıma ulaşım sagkayayim 🙏🥹mavi takip etmekten konuya çok vakıf olamadım konuya bakıp bir arkadaşa daha selâm vericem dm den 🙏pozitif enerjiniz için teşekkür ederim @Shellac Adminim burası tamam🥳
Teşekkürler adminim 🤗Tebrikler dost
Sağ ol kardeşim benim teşekkür ederim 🙏Tebrikler abi her zaman konularda denk geldik pozitif adamsın kazanman beni de mutlu etti daha nice kazançlara iyi akşamlar