- 17,298
- 9,943
- 113
Bjk zorlar ama sonu olmaz dediğin gibiBeşiktaş Trabzon maçından sonra havlu atti dost çok zor artık gs 3 maç daha kaybedecek anca
Bjk zorlar ama sonu olmaz dediğin gibiBeşiktaş Trabzon maçından sonra havlu atti dost çok zor artık gs 3 maç daha kaybedecek anca
Birazdan 1_4 olabilir eziliiyor sahada 🦁Öyle deme kim derdi karagümrük ilk yarı gs ye 3 atar diye gs savunma kötü beşiktaş dan sonra başakşehir maçı var O da ters takım çok şey değişir ligde gs fener maçı da var Beşiktaş her maçını kazanırsa o da girer potaya
Besiktas bu hafta evinde gs yenerse tek zor maçı adana demir deplasmanı kalıyorBjk zorlar ama sonu olmaz dediğin gibi
Verirler kardeşim 3 1 geride ya verirler skora Göre maç.yonetir bu hakemlerO pozisyona vermezsin heralde aw
Vallahi şaka gibi adam kolunu Bi yerine sokması gerekiyo heraldeVerirler kardeşim 3 1 geride ya verirler skora Göre maç.yonetir bu hakemler
Kötü kaçmış be abiKaçana bak savaş ilk yarı atmadi ikinci yarı 2 tabe attı şerefsiz aberden Ekli dosyayı görüntüle 330715
Kanka gsnin aldığı penaltıda dize mi çarpıyor ben kaçak yayından izledim göremedimAdamın gtüne çarpan topa penaltı istiyo lar peh
Adamın eli dizinin üstünde birleşik eline değiyoda bu adamlar elini nereye sokacak onu bilemedimKanka gsnin aldığı penaltıda dize mi çarpıyor ben kaçaktan izlerinde göremedim
2_3 yapması iyi oldu gs nin oranı arttırdı enayilerKaçana bak savaş ilk yarı atmadi ikinci yarı 2 tabe attı şerefsiz aberden Ekli dosyayı görüntüle 330715