- 75,204
- 27,085
- 113
Valla sahtıyan neye oynarsa o olsunKanka iyi izle dallas full süreye oynayacak Lakers da hızlı hücum çalışcak ama isabet oranları çok düşük ki LeBron oynamaz son 7-8 dk ben bunun dolayısıyla alt oynardim son perde
Valla sahtıyan neye oynarsa o olsunKanka iyi izle dallas full süreye oynayacak Lakers da hızlı hücum çalışcak ama isabet oranları çok düşük ki LeBron oynamaz son 7-8 dk ben bunun dolayısıyla alt oynardim son perde
👍🏼teşekkürler dostlar @Volkan20 dost güzel tahminin için teşekkürler
mutlaka tahmininde haklısın dostum ancak elim alt bahsine alışık değilKanka iyi izle dallas full süreye oynayacak Lakers da hızlı hücum çalışcak ama isabet oranları çok düşük ki LeBron oynamaz son 7-8 dk ben bunun dolayısıyla alt oynardim son perde
Yine üst olur bence@Sahtiyan bu maça bulaşmak istiyorsan alt önceliğin olsun yok aldım ben Bu maçtan çekileyim diyorsan çekil dostum
İzleyelim dostlar dostumuzun oynadığı olsunda bizim tahminler boş ahahahYine üst olur bence
Bu bennnmutlaka tahmininde haklısın dostum ancak elim alt bahsine alışık değil
Asla fark 20 LeBron oynamaz walker oynamaz West oynamaz bunların bench çok kötüOynayacaksa biLe lakers takım ust maç üstten daha cazip
Farkı göz önüne almamışım yedekler girerAsla fark 20 LeBron oynamaz walker oynamaz West oynamaz bunların bench çok kötü
Boş olurmuİzleyelim dostlar dostumuzun oynadığı olsunda bizim tahminler boş ahahah
Valla dost yıllarımı verdim nbaye bak her gece 500i 5000 yaparım ama son maçtan sonra Slot girince Allah belasıni versin neyse sovmicemmutlaka tahmininde haklısın dostum ancak elim alt bahsine alışık değil
AltAma fark kapanırsa ger şey olabilir