- 338
- 13
- 18
bol şans
sağol hoşbuldum dostBolsans dost
Al ver ekonomiye can ver hep al hep al olmazAbi iş yok güç yok açtım siteleri hem kendi kuponlarimı hem de roll bültenini takip ediyorum günlük cirom 1 k olsa uğraşır mıyım 50-100 basmakla kuponlara abi
Değmeyecek dost . Sen de sözünün eri değilsin . Şu ara nerede saçma rolling etkinlik var buluyoruz . Önceden böyle değildi . İnsanlar tükürdüğünü hiçbir zaman yalamazdı .Şimdi sahte rollingler . Atacağım deyip atmamalar. Bugün bir cumlene denk geldim . Hatani telafi etmek istemişsin . Geçen gün Rollde kazananlara atayım demişsin hayatindibine . O da aktif değildi . Son mesajlara çok mu zor bakmak . Zaten o gün 480 dağıtacağım deyip sonra 170 TL dagitayim bari ödemeler var demen güvensizliği aşıladı . Ödemelerim vardı dersin . O zaman tutmayacagin sözün altına girmenasıl yani
Aynen sahtiyan olmadı buDeğmeyecek dost . Sen de sözünün eri değilsin . Şu ara nerede saçma rolling etkinlik var buluyoruz . Önceden böyle değildi . İnsanlar tükürdüğünü hiçbir zaman yalamazdı .Şimdi sahte rollingler . Atacağım deyip atmamalar. Bugün bir cumlene denk geldim . Hatani telafi etmek istemişsin . Geçen gün Rollde kazananlara atayım demişsin hayatindibine . O da aktif değildi . Son mesajlara çok mu zor bakmak . Zaten o gün 480 dağıtacağım deyip sonra 170 TL dagitayim bari ödemeler var demen güvensizliği aşıladı . Ödemelerim vardı dersin . O zaman tutmayacagin sözün altına girme
tebrikler gelmiş
ya bir git işine sende ne kadar menfaatçi çıktın şans dilemek için illede menfatin mi olması lazımDeğmeyecek dost . Sen de sözünün eri değilsin . Şu ara nerede saçma rolling etkinlik var buluyoruz . Önceden böyle değildi . İnsanlar tükürdüğünü hiçbir zaman yalamazdı .Şimdi sahte rollingler . Atacağım deyip atmamalar. Bugün bir cumlene denk geldim . Hatani telafi etmek istemişsin . Geçen gün Rollde kazananlara atayım demişsin hayatindibine . O da aktif değildi . Son mesajlara çok mu zor bakmak . Zaten o gün 480 dağıtacağım deyip sonra 170 TL dagitayim bari ödemeler var demen güvensizliği aşıladı . Ödemelerim vardı dersin . O zaman tutmayacagin sözün altına girme
Bol şanslar