Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sahtiyan / Kasa 230 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Noldu maça 😆😆😆

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
Abi iş yok güç yok açtım siteleri hem kendi kuponlarimı hem de roll bültenini takip ediyorum günlük cirom 1 k olsa uğraşır mıyım 50-100 basmakla kuponlara abi
Al ver ekonomiye can ver hep al hep al olmaz

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,386
13,944
113
Değmeyecek dost . Sen de sözünün eri değilsin . Şu ara nerede saçma rolling etkinlik var buluyoruz . Önceden böyle değildi . İnsanlar tükürdüğünü hiçbir zaman yalamazdı .Şimdi sahte rollingler . Atacağım deyip atmamalar. Bugün bir cumlene denk geldim . Hatani telafi etmek istemişsin . Geçen gün Rollde kazananlara atayım demişsin hayatindibine . O da aktif değildi . Son mesajlara çok mu zor bakmak . Zaten o gün 480 dağıtacağım deyip sonra 170 TL dagitayim bari ödemeler var demen güvensizliği aşıladı . Ödemelerim vardı dersin . O zaman tutmayacagin sözün altına girme

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Değmeyecek dost . Sen de sözünün eri değilsin . Şu ara nerede saçma rolling etkinlik var buluyoruz . Önceden böyle değildi . İnsanlar tükürdüğünü hiçbir zaman yalamazdı .Şimdi sahte rollingler . Atacağım deyip atmamalar. Bugün bir cumlene denk geldim . Hatani telafi etmek istemişsin . Geçen gün Rollde kazananlara atayım demişsin hayatindibine . O da aktif değildi . Son mesajlara çok mu zor bakmak . Zaten o gün 480 dağıtacağım deyip sonra 170 TL dagitayim bari ödemeler var demen güvensizliği aşıladı . Ödemelerim vardı dersin . O zaman tutmayacagin sözün altına girme
Aynen sahtiyan olmadı bu

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Marley mesaj atsana bi

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
30 fark gayet iyi

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,352
13,468
113
ya bir git işine sende ne kadar menfaatçi çıktın şans dilemek için illede menfatin mi olması lazım
senin hakkımda düşündüklerin zerre umrumda değil tanıyan az çok biliir beni

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Gönder gelsin hocam

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Bol şanslar hocam

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
46

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...