Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Sahtiyan / Kasa 25 Hedef 1 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Bence boz bu kuponu handikap depe ver

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,047
21,053
113
Ben inanmadım gerçi 40-50 k normalde 500 k ya zaman yetmez ama inanırım verdiğine
22 senede neler gördüm ben arabasını satıp bir gece kaybeden mi tefeciden borç alıp intihar eden ailel huzurunu bozup parklarda yatan parklarda bile oynamaya dewam eden neler neler bu işin sonu yok ve bu işn rakamida yok bize bu rakamlar büyük geliyor ama büyük adamlar büyük oynuyor tek maça iki çanta para getirip bayiden yatıran adam gördüm ve kaybeden umarım hepimiz kurtuluruz bu durumdan ve emin olun bu forumdaki borçluyum diyen insanlar devede kulak

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
22 senede neler gördüm ben arabasını satıp bir gece kaybeden mi tefeciden borç alıp intihar eden ailel huzurunu bozup parklarda yatan parklarda bile oynamaya dewam eden neler neler bu işin sonu yok ve bu işn rakamida yok bize bu rakamlar büyük geliyor ama büyük adamlar büyük oynuyor tek maça iki çanta para getirip bayiden yatıran adam gördüm ve kaybeden umarım hepimiz kurtuluruz bu durumdan ve emin olun bu forumdaki borçluyum diyen insanlar devede kulak
Dost bende gordumde 80 k da devede kulak deildir

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,884
31,196
113
haklısın dost ben borcumu bitirsem tövbe bi 30 k işimi görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...